Nič ma nevzrušuje tak...

28.9.2022 14:28 · 904 zhlédnutí vampire-shock

...ako pravopis.

Nie som starý, práve naopak, cítim sa byť mladším, než vlastne som. Osobne si tak namýšľam sladkých 20. Pri tom čísle som aj zostal, i keď priznávam, kde tam sa mi objaví aj šedivý vlas, či nejaká ta vráska. No dobre, vrásky - z úsmevu, z mračenia sa, neviem.

Chodím sem okukovať vášnivé telá žien. Priznávam sa a nehodlám sa za to kajať, veď prečo aj? Nikoho do ničoho nenútim, ale oblé krivky, zdurené bradavky a nie úplne odhaľujúce sa pysky mám rád. Som chlap, prakticky mi ku šťastiu nič nechýba. Teda, už len teplé pivo a studená klobása, či naopak?!

Ale, čo ma vie totálne "dožrať" a znechutiť akýkoľvek sexuálny (písaný, nepísaný, či formálne neformálny) zážitok je neznalosť pravopisu. Nepotrpím si na čiarkach, nepotrpím si na interpunkcií, ale I/Y? To mi dokáže zo žilnato stoporeného penisu spraviť zvädnutý tulipán raz dva.

Na druhej strane, neznalosť pravopisu odhaľuje v komunikácií pri partnerskom nicku to jediné - že píše chlap. Pri 99 % konverzáciách sa mi potvrdilo, že ak niekto neovládal základné pravidlá gramatiky, tak to bola práve tá "špatnejšia" polovička páru. S/Z, I/Y, a pod....

Na druhej strane, som rád, že tento prirodzený intelektuálny filter dokáže prezradiť o druhej strane viac, než si myslí. Hrajte sa tu na čo chcete, no mňa len tak neprelstíte. Teda, zatiaľ :)