Otazniky...

26.7.2011 12:53 · 2 469 zhlédnutí Madame_C

Tak se treba ptam, proc tolik mistnich "muzu" je presvedceno o tom, ze pokud se nestydim priznat, ze to mam v sexualite jinak a jsem dominantni, jsem POVINNA "podvolit" se jim a splnit jim veskera jejich submisivni prani? Proc jim vlastne nedojde, ze ten, kdo vyrukuje se soupiskou jeho oblibenych praktik, stava se objednavatelem a ten, kdo by mu byl ochoten je splnit, je jen vykonavatelem a ocitne se tak de facto ve sluzebne pozici? Coz jaksi obraci princip Dominance a submise naruby?

A take Mi neni jasne, proc vetsina muzu zamerenych "normalne" neni schopna nebo ochotna pochopit, ze opravdu nejsem tak zoufala, abych musela hledat sex pres internet, pripadne nezavazny "klasicky" sex (zde bych rada odkazala na nedavny blog s nazvem "Proc je nezavazny sex tolik zadany" nebo tak nejak, kde je to jasne vysvetlleno z uhlu pohledu rozumne zeny), ale ze hledam neco, co bezne najit nemuzu, tedy BDSM erotiku? Ktera - svete div se - ani nemusi obsahovat vystrik...

Chlapi, Ja vim, ze jsme holt zkonstruovani jednoduseji, reaagujete na vizuaalni podnety, zatemni se vam pak v tu chvili v mozku a krev se vam z nej presune uplne jinam, ale myslite, ze zenska k svetu bude mit zajem o takto primitovne jednajiciho zivocicha, ktery se snizi na uroven zvirete? Zkuste nekdy vypnout ten svuj spodni mozek, pouzijte ten horni a neobtezujte oplzlymi recmi, nepredpokladejte, ze mam potrebu sdilet se s kazdym, chovejte se proste lidi, ne jako nadrzena hovada!

Dalsi otaznik - pobyla jsem zase dnes nejakou chvilku na seznamce a nestacim se divit, za jak kratkou dobu prijde iks vzkazu jako pres kopirak. Nikdo se nemuze divit, ze nesnasim autory "cochcálisty" - tedy chci tamto, ono a jeste tohle", pripadne i jejich mirnejsi formu "mam rad, touzim, rad bych" atd. atd. I Ja bych kdeco rada, ale pokud to opravdu chci, musim take pro to neco udelat, souhlas?

Jiste, dostavam dopisy od muzu a chapu. Taake se vseobecne vi, ze muzi jsou bohuzel socialne neohrabanejsi, ale zase si myslim, ze i lehce podpumerne rozumove a socialne vybavenemu jedinci by melo byt jasne, ze nez zasne slecnu tahat do postele nebo se ji v Mem pripade zacne cpat pod bic, rakosku, nohy, boty, k takove ci makove sluzbe, tak nejprve musi te dotycne alespon ve strucnosti (samozrejme lepe obsirneji) dat vedet, kdo je zac, a nejak na ni zapusobit, nez zavede rec na eroticke aktivity.... Proc tak zcela samozrejma vec nekterym "muzum" nedojde? Proc se pak divi nebo jsou dokonce vulgarni, pokud se ode Me diky takovemu pristup dockaji bud odkazu na stranku profidomin, nebo stejne nicnerikajici odpovedi typu "hmm, a?", jako jsou ty jejich pomatene vykriky do tmy?

A nejzasadnejsi otazka - proc to takove spouste muzu nedochazi, kdyz uz bylo napsano tolik blogu na toto tema, kde se to probira zleva zprava, kde se ohledne techto stale se opakujicich prohresku zive diskutuje? Jsou snad tk nepoucitelni, nebo tak lini?

Vim, ze na tyto otazky neexistuje univerzalni odpoved, ale zajimaji Me vase nazory...