Amatérka

21.10.2022 05:22 cukrickovia

Rozpoviem Vám náš zážitok s jednou a pre nás aj jedinou amatérkou...
Začalo to správami s neznámou. Žiadne info v profile, žiadna fotka, exotické meno, aké by sme u nás našli asi len v osadách. Všetko nasvedčovalo tomu, že sa jedná o jeden z mnoha ďalších fake účtov, za ktorým sa skrýva nejaký zúfalý chlap. Veď to poznáte ;)
Po pár správach som sa rozhodol, že je čas sa overiť. Čakal som, že ako každý fake cukne. Štandardne pošlem svoje číslo. V civilizovanom svete volá najprv muž žene. V tejto džungli plnej predátorov však ako gentleman ponúknem svoje číslo a dám žene na druhej strane možnosť, zavolať mi z utajeného čísla. Je to podľa mňa férový krok. Nemusí sa cítiť ohrozene, že by ju potom otravoval prípadný tragéd a ja si ako chlap viem v prípade, že mi zavolá nejaký fake urobiť poriadky. Ako som už písal. Je to dobrý spôsob overenia. Dotyčná osoba môže počuť, že hovorí s párom. My zas, že na druhej strane je naozaj žena. Väčšina profilov po tom, ako pošlem číslo prestane komunikovať, prípadne sa priehľadne vykrúcať. Ona však zavolala! Zazvonil mi telefón a ja aj s mojou drahou polovičkou sme ostali v šoku. Dvihol som a ozvala sa žena! Motyka naozaj vystrelila :) Po krátkom telefonáte sme si dohodli stretnutie. Malo sa odohrať na druhý deň nad mestom v areáli hradu. Z dôvodu ochrany jej súkromia nebudem uvádzať zemepisné názvy, ani iné podrobnosti. Na druhý deň sme sadli do auta a vyrazili sme. Nevedeli sme, čo nás čaká. Jediné, čo sme videli, bolo pár nekvalitných fotiek jej postavy. Stále sme ani nemali jej číslo, keďže volala z utajeného. Šli sme s tým, že možno tam ani nikto nepríde, takže ideme na výlet a možno sa nám aj pošťastí :) Prišli sme na miesto a prechádzali sa po hrade. Napísal som správu, že sme tu. Odpoveď neprichádzala...
"Ahojte." Oslovila nás okoloidúca žena so psom. Zmätení sme ju odzdravili. Nepoznala naše tváre, ale intuitívne nás odhadla a hneď po pozdrave aj my ju. Ostali sme prekvapení. Jednak, že sa vôbec ukázala. Jednak, že bola naozaj kočka! Ja som mal 25, ona 32, ale to vôbec nebol problém. Pekná do tváre, vyšportovaná postava a úsmev na perách všetkých troch. Predstavila sa nám pravým menom, my jej tiež a strávili sme na hrade nejaký čas bližším spoznávaním. Dohodli sme si ďalšie stretnutie a šli si po svojom. Boli sme milo prekvapení, že nám to tu vyšlo (i keď sme v to popravde nedúfali) a stretli sme sa s peknou a milou ženou.
Po pár dňoch sme sa stretli znova. Prišli sme za ňou a šli sa prejsť do prírody. Nakoniec sme skončili u nej. Baby si otvorili víno, ja ako šofér som si dal vodu. Vedeli sme, že má svoje dni, tak sme nič neriešili, rozprávali sme sa o všeličom, bavili sa... Pobozkal som drahú. Naša nová známosť na nás hladne pozrela. "Chceš ju ochutnať?" Opýtal som sa jej. Uprela na mňa svoje kukadlá, jemne sa hryzla do spodnej pery a bez slov prikývla. Pohybom prsta som ju privolal. Pobozkala drahú, potom mňa. Po chvíli sme už boli všetci traja v sebe a začali sa vyzliekať. Chytil som drahej nohy a ponúkol našu hostiteľku. S chuťou jej hlavu ponorila medzi nohy a začala ju vášnivo lízať. Chvíľu som hladil telá oboch krások, obdarovával ich bozkami a potom som sa pridal k lízaniu. Počas toho, ako moja polovička slastne vzdychala, ma amatérka chytila za penis a venovala mu trochu pozornosti. Sadol som si na gauč vedľa drahej a amatérka sa mi hladne vrhla na penis. Nenásytne si ho strčila do krku a hypnotizovala ma očami. Drahá sa k nej pridala ja som sledoval, ako súťažia. Nebola to naša prvá trojka, ale vždy je to pre mňa niečo úžasné. Veď čo môže byť pre chlapa väčší booster pre ego a testosterón, než dve ženy, ktoré oňho súperia takýmto spôsobom?
Vstal som, chytil ich za krk a obe pobozkal. Položil som drahú na gauč a vnikol do nej. Slastne vzdychla. Ktorá? Obe :) Šukali sme, až kým sa drahá neurobila. Stále som však mal veľkú chuť aj na našu novú známosť. Lízať sme ju síce skrz jej dni nemohli, ale nakoniec prekonala ostych, nasadila mi kondóm, dala sa na štyri a ukázala sa mi v plnej kráse od zadu. Šukal som ju dlho a tvrdo a drahá nás pri tom s úsmevom pozorovala. Nakoniec ma amatérka dorobila ústami.
Takto dopadlo naše stretnutie s nevyplneným profilom :) Žiaľ to k sebe nemáme moc blízko a preto sa nemôžme stretávať pravidelne. Odvtedy sme sa už ale stretli viac krát a vždy sme si to spolu poriadne užili.
Zaujíma Vás viac našich zážitkov s trojkami žmž? Máme ich v šuflíku viacero 😉 Pekný deň Vám všetkým a malá rada na záver. Ak chcete zažiť trojku, nemusíte to tu hneď zavrhnúť, ale najľahšie sa hľadá tam vonku, v reálnom živote.