Moje prvé parohy

6.11.2022 02:09 · 1 103 zhlédnutí pichanda

Moja bola výborná (aj) kuchárka a tak keď prišiel jeden praktikant, družstvo nás požiadalo či by sa u nás nemohol na obed stravovať. Samozrejme za výhodnú úhradu. Jasné že sme súhlasili. Každá koruna sa zíde. Bol to celkom simpaťák,ani sa nečudujem že sa mojej zapáčil. A tak sa ma raz opýtala, čo by som urobil keby ma podviedla. Poriadne by som ti to vrátil. Tak môžeš začať, už sa to stalo dvakrát. Nedokážem ti už ďalej klamať. Ja potrebujem občas cudzieho. Vtedy mi už bolo jasné že je nymfa a to sa nezmení.
A tak mi opísala ako sa to stalo prvý krát. Vieš že teraz v lete chodí len v trenýrkach.A vždy kým sme na teba čakali pri stole, mal ruku položenú v lone, aby som si nevšimla že mu stojí. A tak som vedela že aj on má na mňa chuť.
A tak keď som vedela že na obed určite neprídeš,bolo to asi pred dvomi mesiacmi, tak som to využila. Dala som si tesne pred obedom sprchu a obliekla len tie krátke, trochu priesvitné šaty.
Vedel som ktoré.mali hlboký výstrih a bradavky sa krásne vynímali.a bolo tiež dosť dobre vidieť krásne zarastený venušin pahorok.
A tak keď som sa načahovala na hornú poličku,videl moju holú riťku.povedal počkaj ja ti to podám.Vstal a pri tom pritisol svojho stoporenca o moju holú riťku.Bolo mi jasné že to musím teraz urobiť.Zohla som sa že niečo hĽadám v spodnej zásuvke. A to už chlapec ako som predpokladala nevydržal. Veď mal pred sebou ani nie na pol metra vyppučené,vzrušením navreté pysky mojej jeho pipíšachtivej pičky.A tak vsal,trenky trošku stiahol a začal mi žaluďom šúchať po jarčeku.Aby som nevyzerala ako kurva,len som zastonala,čo to robíš to nemôžme.no nestihla som to ani dopovedať.On zo slovami,musím už to nevydržím ,zatisol.Šaty mi vyhodil na chrbát,moju zvodnú riťku hladkal a od zadu tak ako ty,len za chvílu to vydržal.Vyšklbol ho v poslednej chvíli,až som mala pocit že prvá dávka z neho vyletela ešte vo mne.Nestriekal ako ty,ale vytieklo z neho poriadne vela.Pritom len vzdychal aká som úžasná.Že to je priamo sen,že som bohyňa sexu.Že ti závidí.že keby takú mal doma,tak ju vypráši aspoň tri krát do týždňa.Dostal nečakanú odpoveď.Tak to by som ťa z mojim nevymenila.on ráno do roboty neide bez sexu.keď príde z roboty hneď je na mne.a pred spaním sa milujeme aj hodinu.Lenže ja občas potrebujem cudzí nabiják,a preto som ti dala.