VRUĆA IGRA

4.12.2022 10:21 · 2 191 zhlédnutí Rubby13

Stigao je trenutak kojeg smo dogovorili uz piće neposredno prije .

Sjela sam na stolicu pored njegove i izula cipele. Zagrlila sam mu kurac nogama i mislim da su čipke na mojim samodržećim čarapama bile ono zbog čega je do kraja poludio. Privukao me sebi i brzo mi ih svukao, čudeći se mojim posve mokrim erotskim gaćicama. Odmaknuo je rub i gurnuo mi prst u ribicu. Zastenjala sam, potom sam mu uhvatila glavu i gurnula mu je do pičke, naređujući mu da je liže. Poslušao me bez riječi i predano lizao vlažni otvor i nabrekle usmine. Desnom rukom uzela sm mu kurac i počela ga snažno gnječiti. A sada je vrijeme da me nabiješ, pomislila sam, uspjela ga dovući do kreveta i nasaditi mu se na kurac do jaja. Počela sam ritmički miješati svojom znojnom stražnjicom, čudeći se da ne osjećam nikakvu bol i zaključujući lakonski: "konačno ".

Kretnje su nam bile sve brže, a moje misli usmjerene samo na žestoku ševu. Tip me potom nekako podigao i počeo me nositi po sobi, nasađenu na njegovo oštro koplje. Tek mi ga je tada uvalio do kraja, konačno sam osjetila jetku bol, ali nije značila ništa u usporedbi s užitkom koji sam doživljavala. Tip je disao sve brže i brže i njegovo je disanje prešlo u isprekidano jecanje. Divljački me nosio po sobi, lagano mi zadižući guzu i spuštajući je da klizi po njegovoj štangi. Vrištala sam od uzbuđenja kao da me vrag nosi. Tip je kriknuo, a ja sam osjetila kako mi vrućim mlazevima sperme puni pičku. Sjeo je na stolicu držeći me na sebi, osjetila sam kako mu kurac polako izlazi iz moje breskvice. Evo sada prilike da kušam i spermu, pomislila sam, ustala s omekšalog sjedišta i ono što je do tada bilo u mojoj pički sada je bilo u mojim ustima. Kurac mu je bio mokar od sperme i mojih sokova, snažno je mirisao na seks. Svidio mi se okus sperme, ali moje lizanje nikako da njegovo koplje dovede u vertikalu. Kada sam se već bila uplašila da će moja uživancija brzo završiti, začula sam glas:
- O, vidi, cimer namočio!

Riječi je izrekao frajer koji je ušao u sobu i odmah prmijetio da mu je kolega na izmaku snage. Neko sam ga vrijeme zavodljivo gledala, bio je mnogo ljepši od mog prvog jebača. Pozvala sam ga riječima:
- Pojebi me! - dok sam se igrala mojom dlakavom uspaljenicom.
- Ciklus ti očigledno ne smeta - rekao je u zabludi i počeo pomagati mojim prstima.
Tek tada sam primijetila da sam malo sluzava oko rupice.
- Pa, ne smeta - rekoh i izvukoh mu kurčinu iz hlača.

Uzeo me u naručje i odnio u krevet. Uzeo je s police nekakvu kremu i počeo me mazati, okrenuvši me na trbuh. Očigledno sam naletila na iskusnog jebača. Namazao me po anusu i u trenu mi ga uvalio u dupe, pri čemu sam osjetila resku bol. Nekoliko puta mi ga je tako zabio i, kad sam već pomislila da će mi skroz razjebati guzu, svršio je. Navukao je hlače i hladno mi rekao:
- Sada možeš ići, proslavi i za mene."