Prečo ťa chce len na jednu noc

4.12.2022 12:25 · 2 736 zhlédnutí jadore31

Rada počúvam mentorov ako David Hanc,ktorý ti do očí povie prečo si sracka,prečo nič v živote nedosiahnes a pod.a ďalším z nich je aj Michal Kopecký,úspešný autor kníh ako Príťažlivosť,Ako ju získať a iné a prave včera ma zaujala téma, ktorú rozoberal na YouTube: Prečo ťa chce chlap iba na jednu noc? S tým,čo som počula a zapísala si,sa chcem podeliť aj s vami a vedieť,vážení muži,či je to naozaj tak..........................................1.Lahka dostupnosť - to znamená že chlap sa nemusí snažiť,má ťa hned v dosahu.Odpovedas mu okamžite na správy, striehnes na ne,takisto si stále na FB,social.sietach.Nerob to.Chlap si ťa musí zaslúžiť a " potrápiť",aby ťa získal.
2. Negativizmus v správach a negatívne správanie celkovo. Chlap chce babu ,ktorá mu nebude stále nariekať,že ju nikto nechce,alebo písať mu odmerane,urážať ho, byť nedostupná a naštvana na celý svet.
3 .Bombardovanie správami= píšeš mu každú hodinu ,priam minútu, čo robíš, kde si,tlačis na pílu,pýtaš sa ho,či sa hnevá,keď neodpovedá.Pre chlapa musíš byť výzvou a nie záťažou.Ak má vážny záujem, napíše vždy sám.
4.Caste písanie si s chlapcom - to znamená ,ze chces byť s nim v spojení od rána do večera,všetko mu " vyklopis " o sebe,takže on už nemá čo o tebe zisťovať,tešiť sa na teba.Stale si musíš nechať od neho určitý odstup,aby vedel, že máš svoju cenu.
5 .Gramatická nezrelost a detinské spravanie - tak toto vie chlapa poriadne odradiť,keď mas v každej vete tvrdky, neovládas pravopis,dávaš mu milión smajlíkov za každou vetou,oslovujes ho bobulinko,bobáčik lásočka moja.Toto chlapi nemajú radi.Nechcu dieťatko v posteli,ale babu,ktorá je na úrovni, vie ,čo je láska, príťažlivosť, sex.
Budem teraz rada za plodnu diskusiu z radov chlapov,aké sú ich názory na tieto myšlienky..