Najasexuálnejšie slovo, fráza?

13.12.2022 03:09 · 883 zhlédnutí vampire-shock

...alebo kedy môj malý princ úspešne kapituluje a zmäkne.

Všetci to poznáme, niektoré veci nás dokážu rozpáliť dobiela, priniesť tú nespútanú dávku nadržanosti, sexuality, keď svet začíname vnímať akosi mimotelovo. A ako čerešnička na torte príde orgazmus. Áno, aj ten má mnoho podôb. Niekedy je tak silný, že s našimi hriešnymi telami trhá a myká pár chvíľ, inokedy len tak "pošteklí"...

Mám rád stav, kedy sa dve telá, dve duše dokážu navzájom pekne dlhú chvíľu udržať v napätí. Či už šepkaním oplzlostí v obchode pri nakupovaní, hladkaním sa pod stolom na večeri u známych, rýchlovkou za senníkom pri ceste. Očakávané vzrušenie môže trvať hockoľko, dôležité je, že trvá, že sa na niečo tešíme. Áno, aj taká "nude pic" do práce, ako ma mokro doma čaká je motivujúca a vystrelí človeka do výšin.

Ale potom sú tu tie chvíle (skurvená realita?!), kedy sa všetko dokáže skaziť jedným slovom. Pre každého to môže byť iné slovo, pohyb, či gesto. Ale dovolím si tvrdiť, že všetci sme to zažili. Niektorí mali šťastie a zažili to len raz, iní sa s tým musia vysporiadať každý deň (no dobre, každý týždeň, či mesiac).

Pre mňa je to fráza - "rýchlo sa urob, som unavená", alebo obdoba tohto slovného spojenia. Keď to moje uši započujú, mozog vyšle signál - odkrviť!

Každý z chlapov má rád rýchlovky a priznávame, že pri nich sme vo väčšine prípadov tí, ktorí sa urobia. Pri dobrej konštelácií hviezd (a chutného obedu) sa stane, že dokážeme dosiahnuť spoločný orgazmus. Ale pri večernom relaxe, zaspávaní sme to práve my tí, ktorí sa nechceme len "urobiť a otočiť sa na druhý bok".

Chceme sa hrať, dotýkať, maznať sa, bozkávať, sledovať partnerkin orgazmus, dosahovať do rukami, ústami ale aj genitáliami. Nechcem sa len urobiť a zaspať. Chcem, aby sme sa spolu niekoľkokrát urobili v niekoľkých polohách. Pretože áno - aj my sme unavení, aj my sme pracovali, stretávali sa s vyciciavačmi energie, makali okolo domu, aj tie žiarovky vymenili, s ktorými ste nás už polroka naháňali.

Ale život je krátky na to, aby sme sa v spoločnej posteli "rýchlo urobili, lebo sme unavení"....