Vianočný punč

16.12.2022 16:22 · 665 zhlédnutí Nevypisana

Pred časom som napísala ufňukaný blog a rozmyslela som si to, a nezverejnila ho. Našťastie. Oslobodilo ma to. Rozhodla som sa neplantať vo svojom nešťastí a smútku a otočiť to. Chvíľu to trvalo, ale veľmi mi pomohli tieto blogy. Veľa z vás má rovnaké pocity a obdobie ako ja. Či už je to rozchod, či samota, či celibát, či plná schránka dickpickov :)

Zistila som, že každý večer potom ako upracem kuchyňu si ľahnem do postele a čítam si blogy a komentáre a smejem sa. Ste zábavní a pohodoví, ale aj pohotoví a inteligentní. Bavíte ma. Je to moja večerná chvíľka s amatérmi, ktorá mi vyčarí úsmev a dodá energiu. Bavím sa na doťahovaní chlapov a žien, na tom, ako si každý ide svoje a kto čo zažil v električke, na večierku, v krčme, v Rakúsku, či Holandsku.

Ja som si dnes dala vianočný sveter, k tomu sexi kožené legíny, v ktorých mám perfektný zadok, vysoké čižmy, náušnice v tvare zimných korčulí a dokonca rúž a išla som rozdávať svoju dobrú náladu v našej firme. Uvarila som kolegom punč, podľa receptu, ktorý má už 20 rokov a bola to z toho skvelá piatková nálada. Viete ako to viem, lebo ten úsmev sa prenáša a ľudia išli domov šťastní.
Dajte si aj vy, čo trávite večer doma na seba niečo pekné a uvarte si punč, zapnite hudbu a čítajte alebo píšte.
Sexi adventný víkend vám prajem!

P.S. ak máte záujem, hodím vám do komentárov aj recept .