Dievca z vianocnej party

28.12.2022 04:41 · 882 zhlédnutí TMVSOM

Nemam rad ten cas pred Vianocami. Nemam ho konkretne rad preto, ze byva vela roznych pracovnych a polopracovnych akcii, a mne sa na ne uz tak velmi nechce chodit. Moja hlava sa uz 10.12 nastavuje na vianocny mod. Nicnerobenie, cas straveny s rodinou, povinne jazdy ako navsteva starych rodicov, prejedene brucha a znudeny pred telkou. Aj ked by to mohlo zniet negativne, mam to rad. Je to uplny opak beznych pracovnych dni, plnych terminov, stresu a nahanania sa.
Tento rok na predvianocnom stretku u jedneho znameho, bola hosteska. Vsetci sme na nu pozerali a nevedeli sme najskor prist na to, co je to zaujimave? Co nas na nej pritahuje? A dokonca vacsinu z nas nuti si zafantazirovat, ake by to bolo? Niektori uz zacali nacechravat perie, hovorit hlucnejsie ako obvykle a na dokonca rozoberat temy, z ktorych bolo jasne, ze prave dotycny pan jedinec je ten velky Alfa samec.
Nehram sa na pokrytca, tiez som si zaslintal a privretymi ockami sa zasnival, ake by to bolo, pohrat sa s jej prskami.
Zaujimavejsie ale bolo zistit, co nas na nej tak pritahuje?
Teorie padali rozne, od takych simple, ze ma urcite nejaky specialny parfem, nejake feromony, na ktore reagujeme. Cez bezne myslienky, ako ze ma krasny usmev a este krasnejsie nohy. Az po uletene napady, ze je to mimozemstanka alebo robot.

Samozrejme, ze sme sa dozvedeli pravdu. Baba bola utecenec z Ukrajiny. Mama ukrajinka a otec iranec. Zmiesala sa perzska a slovanska krv, vytvorili nieco netradicne. Nase crty tvare ale tmave hlboke oci. Nase usta ale zvlatny vyrazny nostek. Vlasy cierne ale ziadne zarastene obocie ala Breznev, ziadne cierne ochlpenie na rukach. Proste jemna ciernovlasa holka.

Nase ciernovlasky su dost casto take nejake, ako to jemne povedat, tvrde. Ak je to skutocna ciernovlaska, teda nie tmave vlasy, ale cierne, tak je to baba s drsnym vyrazom. Aj ked si depiluje tvar, vidis na nej ten testosteron. Tato bola ina, jemna. To z nej vyzarovalo, to sme z nej citili.

.. a neviem ci si ju niekto odviezol domov. Bola mlada a tie este nevedia dobre trtkat.