Sex s chorým clovekom

29.12.2022 21:43 · 3 112 zhlédnutí jadore31

Bola jedna krásna rodina.Mali 2 krásne dcérky.Od malička chodili lyžovať,plávať , na dovolenky manžel sa vzorne staral o rodinu,manželka takisto,všetko sa zdalo byť idealne.Sex bol fantastický 2x denne.
Az jedného krásneho večera,keď už manželia ležali v posteli,manžel dostal šok.Proste sa začal triast na celom tele a mal strašne halucinácie, proste že ho chce niekto zabiť,že nájdu vinníka....niečo v takom zmysle.Manzelka sa strašne zľakla a zavolala sanitku a manžela zobrali na psychiatriu.Pobudol tam asi 10 dní ,nasadili mu liečbu a diagnóza znela: ťažká depresia so psychotickymi príznakmi.Manzel začal znova pracovať, avsak po roku stratil prácu Upadol do ešte hlbšej depresie.Sex absolútne žiadny,manželka zháňala lekárov a lieky na jeho liečbu.


Milovala ho a nechcela ho dať niekde na liečenie,alebo do nemocnice Ale lekári rozhodli inak,Diagnóza znela ::schizotypova porucha a porucha osobnosti spôsobená nadmerným uzivanim liekov na depresiu a schizofréniu,Manžel sa dopracoval až na plný invalidný dôchodok Našiel si aj slabo platenú prácu ,ale manželka ho milovala stale ,však ten sex chýbal.Starala sa vzorne o rodinu,ale cítila sa osamelo,plákala v noci a potrebovala nejaký záchytný bod.



Nie nechcela ho podvádzať,ale život to zariadil inak.Na firemnom večierku sa zverila s problemami kolegovi a ešte tu noc sa spolu vyspali .Sex bol fantastický,zase sa cítila ako žena,milovaná,obdivovana.Avsak výčitky svedomia boli veľké.A chuť na kolegu takisto.Nevedela si predstaviť,žeby to v takejto situácii povedala manželovi.


Začala žiť 2 zivoty - ten manželský aj ten rodinný.V rodine však manžel začal brat viac a viac liekov,na ktorých zacal byť zavisly,Chodil však nakupovať,aj pracoval,len ten sex nebol.


Manželka bola zúfalá ,nevedela čo má robiť,Žili takto už 30 rokov.Pevny vzťah,len s tým že manžel bol chorý.Psycholog jej neporadil nic,len nech sa skusi vo vhodnej chvíli s ním porozprávať .A ak to nepôjde,nech to ďalej skúša s tým milencom.

Skúsila to.Nie,že má niekoho, ale ako to budú riešiť so sexom a že ona je tiež človek a potrebuje sexuálne žiť.Manzel nechápavo na ňu pozeral a hovoril že predsa ju moze aspon vylizat,keď už nema dosť síl na poriadny sex.

Aj to stroskotalo.Nevladal,aj keď sa o to pokusal..O erekcii a ejakulácii ani nehovorím.

Strašná situácia.Dalej túto tému už žena nerozvijala a všetky pokusy o sex vzdala.


Stykala sa so svojím milencom aj nadalej.Manzel však o tom nevedel.Bala sa,ako zareaguje,keď je duševne chory.So psychopatom sa človek nedohodne..A čas bežal a život plynul ďalej v zabehanych koľajach.

A teraz sa vas opýtam: Je to nevera ,ak sa snažila všemožne milovať s manželom a nešlo to? Mala si to do konca života robiť sama?
Či lepšia je tá milosrdna lož ako pravda?
A čo by to s mužom urobilo,keby sa dozvedel že má milenca ?
Mala ho opustiť po 30 rokoch,len preto že nemali sex?Kde je teraz ta pravda ?U koho ?
Čo by ste robili na jej mieste ?
Som zvedavá na vase komentáre.,,,