Ja som Heterexual

5.1.2023 13:02 · 589 zhlédnutí TMVSOM

.. ze neviete kto je Heterexual?
Nie, nie je to preklep, takto je to spravne. Objavilo sa nam v slovniku nove slovo. Heterexual je muz v manzelskom zvazku, ktoremu sa pacia len pekne zeny.
.. ze ste o tom este nepoculi?
Lebo vzniklo len dnes. A asi dnes trosku tazsie pre ceskych kolegov pochopit, ale skusim vysvetlit. Som z regionu odkial pochadza aj nas trojnasobny premier. Aka Hranol.
Pred casom opatovne priviedol do jazyka slovne spojenie “Takto sa to ne/robi do psej matere!” a odvtedy pouzivame vsetci a casto.
Dnes mal tento hranaty ujo tlacovku, chcel byt za vtipneho, samozrejme ze chcel by aj za mača (napisem to po slovensky, lebo je to nas slovensky junak), a vypustil zo seba priznanie.

“Ja som heterexual, a znamena to ze sa mi pacia pekne zeny!”

Tymto by som chcel dotycnemu podakovat za vytvorenie noveho vyrazu. Verim, ze sa uchyti a budeme mat presnu definiciu pre chlapov, ktorym sa skutocne pacia len pekne zeny.
Teda takych chlapov, ktory sa neuspokoja s kazdou dierou. Takych, ktory hladaju nejaku tu uroven, a nie len dva cecky, jednu rit, hubu na fajku a buchtu na omocenie vtaka.

Pocitam, ze sa opat moze spustit hovnado, lebo prislusnicky nezneho pohlavia, feministky a tety, budu protestovat, ze kazda zena ma narok byt oznacena za peknu. Ze kazda diera sa ma vyuzivat. Dovolim si vsak oponovat. Rovnako ako zeny s kludom odpalia muza, lebo je ... a milion drobnych dovodov ... tak konecne definiciou Heterexual vznika rovnovaha. Je to muz ktory chce len pekne zeny.