Vydatá či rozvedená ?

11.1.2023 14:38 · 2 034 zhlédnutí jadore31

Zoznámila som sa tu s perfektnou amatérkou.
Veľa má lajkovala,písala vždy komentáre a zistovali sme ,že sme na rovnakej vlnovej dĺžke.Vymenili sme si čísla a tak na whatsappe každý večer sa tešíme,na naše hlasovky,čo ktorá prežila,akí zase amatéri rôznych druhov sa nám poprihlasovali a riešime deti,domácnosť,sex.
Na jednu vec sme včera prišli."Vieš , hovorí mi do hlasovej správy, mňa už nebavia tie jalové reči o sexe,a aké máš rada polohy,a bla bla.Uz by som sa chcela na začiatok s mužom normálne porozprávať,aký mal deň,čo zažil,co ho baví v živote a tak,aké má hobby.Ze by sme zašli aj do kina,divadla.Ale tito muži toto akoby zabudli robit,akoby sme sa zabudli prestať starat o normalne ,ľudské veci.

A ešte mi hovorí" Vieš,aká som rada,že som sama po nevydarenom manželstve,s deťmi ,mám doma kľud,nemusim sa nikomu prispôsobovať.Chyba mi sex,túlenie ,ale nie taky drsný,len sa odbavit,vystriekat a ísť.Skor už len tie dotyky,bozkavanie,pozeranie sa do očí a len tak ležať pri sebe celý víkend a sem-tam sa pomilovat.Dala som si inzerát a tam som urobila filter mužov,tak čakám,čo sa mi prihlási.
"Ja som vydata,zlatko ,a mám toto isté doma",hovorim.Zijeme už viac menej ako priatelia.Mne chýba to isté ako tebe,len s tým rozdielom,že ja mám na náš vzťah papier. A pár dobrých priatelov,s ktorými si tu pisem..Ale choroba urobila svoje.
Takže nakoniec som si položila otázku: čo je vlastne lepšie: Byť vydatá, ale bez sexu/v lepšom prípade s milencom/ a lásky alebo rozvedená, hladajuca si partnera ,lásku a sex?