Chcem ťa aspoň raz v posteli..

13.1.2023 15:30 · 1 291 zhlédnutí jadore31

Tentoraz budem písať o mužoch,aj keď my ženy máme svoje predstavy.Ale muži ich majú neprestajne/nalejme si čistého vína/.Niektoré ostanú len predstavami,ale niektoré sa aj splnia a to práve vtedy,keď to najmenej očakávame.

Podľa jedného nemenovaného týždenníka sú to tieto ženy:

MILFKA: Mladí muzi túžia mať sex s oveľa staršími ženami.Nie je to pravidlom,ale v súčasnosti dosť častý jav.Starsie ženy sú vraj podľa nich skúsenejšie,nemusia si pri nich dávať pozor,vedia čo chcú a čo nechcú.
A zase keď to zoberiem z opačnej strany,mať takého zajačika v posteli tiez nie je na zahodenie.Ma krásne telo a perfektnú erekciu.Takze kazdy z nich si užije.

PRIATELKINA KAMARÁTKA: Nie neobvyklý jav dnes.Staci jedna navsteva a že kamarátka je krajšia ako vy.A sex je na svete.
Môže a nemusí to byť pravda.Kamaratky bývajú zradné a preto mám priateľov viac mužov ako žien.

DVE LESBICKY: Pre každého muža sexuálne nebo. Kto by nechcel vidieť dve vášnivo sa sebe oddavajuce baby a pritom si aj jedna aj druhá užívali s jedným mužom?Inak pre niektorých mužov iba doživotný sen.

KAMARÁTOVA ZENA: Hovorí sa,že žena a auto sa nepoziciavaju. V dnešnej dobe určite úplne nulová fráza.Len si prejdime koľko je tu príbehov o sexe so ženou kamaráta,či v jeho prítomnosti,alebo aj bez neho. U niektorých však len vo fáze predstáv.Su medzi nami aj takí, u ktorých je to nepredstaviteľné,že by jeho ženu obrabal priateľ.
Proti gustu žiaden disputat.

O POLOVICU MLADSIU: Toto prichádza do úvahy u mužov,ktorí majú "tzv.druhu pubertu" a chcú si ešte niečo dokázať.Dnesne mladé kočky sú pre starších chlapov lákadlom,avšak s veľkými rizikami.Vieme,o čom hovorím.


Takže muži, v ktorých bodoch ste sa našli ?Tak pekne po jednom a pravdivo..