Génius či psychopat ?

17.1.2023 19:00 · 1 162 zhlédnutí jadore31

Milujem rozhovory s umelcami, osobnosťami,obľúbenými hercami a preto si pravidelne každý deň pozriem na YouTube rozhovor s niekým slávnym .
Včera som natrafila na dialóg s Jánom Saudkom.Ludmi oslavovaný aj zatracovaný, špičkový český fotograf rozprával o svojom živote,práci,rodine deťoch.
Konečne som mu videla do tváre.Zachovaly 80-nik,s 35-ročnou manželkou a jeho troma deťmi.
Bacula, ktorá si ho zobrala len pre peniaze( tak to o nej hovoria) .Zena,ktorá mu toleruje nespočetné množstvo mileniek,s ktorými sa netají a v ich dome si podávajú kľučky.Clovek,ktorý ani presné nevie,koľko splodil deti s inými ženami ( vraj okolo 15-16).A že teraz ešte v jeho pokrocilom veku má syna so Slovenskou.

Čo na to povedať ?

Väčšinou viem zaradiť človeka do kategórie sympaticky- nesympatický, pokrytecka- úprimná,ale jeho som nevedela zaradiť nikde.
Tak charizmatický a sexy hlas som uz dávno nepočula A neskutočne inteligentný, životaschopný človek.A aj keď si budete myslieť,že som na hlavu prastena,má veľký sexepíl.Ja neviem,či by som mu tiež vedela odolať.
(samozrejme v jeho oveľa mladšom veku).


O rodine hovoril veľmi krásne a že Paula( manželka) je jediná žena, ktorú miluje a na ktoru žiarli.Ze ho v 80 -ke pýtajú mladé ženy,aby ich oplodnil.Sialene, neskutocne.Ale takyto je Ján Saudek.


V ich prípade sa tomu ani nečudujem,veď je strašné bohatý a zabezpeči ich deti na celý život. .Avšak keď som si potom pozrela jeho portréty nahých žien,v nekonečné krásnych polohách,obrazy tlstých žien,lesbičiek naukladanych na sebe, jeho nahého, na mnohých fotografiách v orgazmických kŕčoch pri sexe so ženami,pochopila som,že on ani nemôže žiť normálne a byť normálny.Tolko nádherných scenérií a farieb nedokáže dať do portrétov amatér.Su to umelecké diela najvyššej hodnoty.
Aspoň ja si to myslím..



Keď si to tak vezmeme z histórie všetci géniovia,či Mozart,Beethoven,Van Gogh boli svojím spôsobom nenormálni.Preto aj vytvorili také krásne diela.
Čo si o ňom myslíte ? Je to génius,alebo psychopat ?
Ako by ste hodnotili jeho morálny život ?
Toľko otázok mi prúdilo včera hlavou,pretože ja som človek umelecký a týchto " bláznov" milujem..
Ale na váš názor som tiež zvedavá..