Sloboda na kríži

18.1.2023 10:00 · 1 433 zhlédnutí BielaVrana

Od mala som bola vychovávaná ako slušné dievča, ktoré má čakať na toho pravého a jediného. Keď som mala pár mesiacov pred osemnástkou pripadala som si čudná.
Všetky moje spolužiačky, ba dokonca aj mladšie kamarátky už mali za sebou sex a stále o ňom hovorili - kde, čo, ako s kým..
Pamätám si ten pohľad jednej z nich, keď sa ma spýtala, že prečo sa nepridám do debaty a so širokým úsmevom nakoniec pohŕdavo dodala, že veď ja sa vlastne nemám ani ako zapojiť keďže som panna. Ostatné sa začali chichotať a ja som pocítila silnú túžbu sa im dorovnať.

V našej malej dedine bolo len pár alfa samcov na sklonku dospelosti, o všetkých som od dievčat vedela podrobné informácie, čiže voľba bola jasná - ten, čo získal najviac odporúčaní.
Zbaliť ho nebolo až tak ťažké, keďže som bola v podstate trofej a každý si chcel svoje prvenstvo pri mne uchmatnúť.
Tielko s výstrihom, párkrát som si prehodila vlasy a slovo dalo slovo..
Ešte teraz počujem zreteľne svoje myšlienky - tak toto je ono? veď mám ošúchaný celý chrbát z koberca, nad sebou mám upotené chalanisko s divnou grimasou na tvári a vôbec ale že vôbec to nemá nič spoločné s tým o čom som počula..
Keď som sa mu pokúsila povedať, že mal by pri mne ísť na to trocha inak, zahriakol ma, že on dobre vie, čo sa dievčatám páči, čo bol pre mňa signál, obliecť si nohavičky a rýchlo zdrhnúť.

Povedala som si, že prax robí majstra a keď každý je z toho taký paf, nemôžem to predsa vzdať.
Postupne ma to začalo celkom baviť, občas sa mojim milencom podarilo ma aj urobiť, ale tých orgazmov bolo ako šafránu, tak som sa musela naučiť stihnúť sa dorobiť skôr ako oni, lebo inak som mala po chlebe.
Baby hovorili, že to majú tiež tak, takže v podstate som mohla byť spokojná. No vo mne sále niečo chcelo viac.
Pri pozeraní porna som občas zašla do sekcie BDSM, bolo tam zrazu niečo iné ako som poznala, čo ma lákalo. Návrhy boli partnermi vždy zamietnuté, ako inak, a tak som sa rozhodla, že si dám pauzu od všetkého a všetkých a zistím, čo vlastne chcem.
Napodiv, pár týždňov po tomto rozhodnutí mi prišla na pokeci správa od muža, ktorý mi dával presne tie návrhy, ktoré boli veľmi podobné mojim predstavám.
Vyľakala som sa, že je to len nejaký "pekelník" ktorému keď teraz podľahnem, tak zasa to len oddiali moju cestu ku sebe samej. Odolávala som statočne pár mesiacov, no popri tom som ho spoznávala viac a viac..
Pamätám si, ako som mu oponovala, že ja sa zviazať nedám, že sa nenechám pripraviť o slobodu, on sa len usmial a povedal, že práveže tú slobodu môžem získať...
Som síce bojko, no jeho slová mi sále vírili hlavou, a tak som sa nechala ukecať na niečo neškodné - obed.

V krátkych kvetinových šatočkách som nesmelo kráčala ku nemu a každým krokom som sa chcela otočiť, no niečo vo mne ma tam priťahovalo ako magnet.
Otvoril v bielej košeli, nahodený, s rozhodným pohľadom, doplo mi, že už nie je cesty späť.
Z pocitov sa stalo jedno veľké nepoznané klbko a nervozitu som prskala na všetky smery.
Postavil sa do stredu miestnosti a povedal "Poď sem" - "No isto" bola moja prvá odpoveď - zopakoval to ešte niekoľkokrát, ale ja som sa snažila splynúť s gaučom, pričom som drístala úplné nezmysly, ktorými som chcela odpútať jeho pozornosť.
Márne.
Podal mi ruku a ja som automaticky vstala a prišla ku nemu.
"Teraz si kľakni". Stále som nerozumela prečo, stále som sa snažila vykrútiť, ale jeho pokoj a ráznosť mi na sekundu dali odvahu a kľakla som.
"Čo cítiš?"
Zrazu prostoreká žena nemala čo povedať, kľačala som tam pred ním na zemi, s rukami za hlavou snažiac sa identifikovať aspoň jednu emóciu v sebe a zistiť čo odpovedať na otázku, ktorú mi nikto predtým nepoložil.
Pomohol mi vstať a kľakol si on.
"Čo cítiš teraz?"
"Veľkú bolesť, prosím nerob to".
Postavil sa, objal ma, ale ja som nebola schopná to objatie opätovať, cítila som len chaos v mojej duši a odišla som.
Doma sa mi chaos zmenil na poznané emócie, ktoré sa automaticky začali spájať so situáciami z minulosti a ja som po rokoch našla v sebe odpovede, v ktoré som už neverila, že niekedy zistím a konečne som niečo v mojom živote slobodne zahodila za hlavu - v tom momente som vedela, že chcem viac.

Dohodli sme sa, že mi predvedie "divadlo".
Opäť som prišla k nemu. Otvoril dvere, vaňa bola napustená a ja som sa začala vyzliekať, pričom som vošla do vane, kde si ma poumýval.
Nechápala som, prečo sa ho nemôžem dotýkať aj ja, ale už mi jeho ráznosť prišla prirodzená a môj strach obalil pocit istoty, že je všetko v poriadku.
Letmo som sa osušila, no voda z mojich mokrých vlasov mi stále stekala po chrbte a pomedzi prsia.
"Daj sa na štyri"- položil mi zapálenú sviečku na chrbát a prešla som do spálne.
Zatvoril dvere, postavila som sa a uvidela som ho.
Kríž.
Čierne veľké písmeno X, plné komponentov zo železiarstva - háčikov, reťazí a iných kovových srandičiek. Dotkla som sa ho a prešla mnou vlna nadšenia.
Plameň sviečky odhaľoval predmety na stole, ktorých názvy netuším a videla som ich doposiaľ len vo filmoch pre dospelých...
Zobral lano a začal mi zväzovať prsia, tie prsia, ktoré ja tak nemám rada, si vystavil pre svoj obdiv, aby si mohol vychutnať každý ich centimeter.
Pripútal ma ku krížu, s rukami nad hlavou a mne bolo jasné, že som na tom správnom mieste.
Nestihol mi predviesť poriadne ani kvality prvého bičíka a ja som cítila ako vlhnem.
Zahanbená som podvedome prekrížila nohy, čoho si všimol a rázne povedal aby som ich dala opäť od seba.
Dal mi pár ďalších rán a rukou mi siahol medzi stehná.
Opäť ma zaplavila hanba, že sme ani poriadne nezačali a už som tak mokrá, nabehol mi spomienkový film, kde moji ex mali trápne pripomienky na moju vlhkosť.
No v jeho očiach bola len radosť a spokojnosť z toho, že sa mi to páči, bral to ako neverbálnu pochvalu a ja som sa oslobodila od ďalšej hlúposti, ktorá mi zbytočne robila stavy.
Pokračoval v predstavovaní svojich bičov a plácačiek.
Na moje prekvapenie, po sérii úderov prišlo vždy niečo veľmi nežné a láskavé - objatie, pohladenie...
Zviazal mi oči a začala som intenzívnejšie vnímať svoje telo, ako mi nabehla husia koža keď ma poškriabal po chrbte alebo ako som po stehnách tiekla a šteklilo ma to..
Odviazal ma a povedal, aby som si ľahla na posteľ.
Bez nejakých zbytočných rečí do mňa strčil prsty, netuším koľko ich mohlo byť, cítila som len to aká som vlhká a ako to, čo robí nerobil nikto doteraz.
Začala som sa skrúcať na posteli, prestala som ovládať svoje telo, ktoré som nespoznávala.
Zastavilo mi na sekundu dych a otvorila som oči a videla som len ako prúd môjho mokrého orgazmu miery na jeho hruď...a ja som konečne našla to čo som hľadala.