Tak som to skúsil !

25.1.2023 06:29 · 1 529 zhlédnutí Goya402

Inšpirovala ma súťaž vyhlásená jednou amatérkou o naj fotku typu dickpick. Nič podobné nemám a nikdy som nemal, tak som sa rozhodol to napraviť a vytvoriť to umelecké dielo. Začal som dôkladnou prípravou, nech vyprodukovaná fotka má výpovednú hodnotu.

Amatéri bola prvá a pochopiteľná voľba inšpirácie. Chyba! Teda poviem vám, po pätnástich minútach štúdia som mal pocit, že svojou veľkosťou patrím na prvý stupeň základnej školy a keď som si nasadil okuliare a zaostril ,tak som klesol hádam aj do materskej.

Človek by neveril čo dokážu tie antibiotiká a rastové hormóny v kuracine! Spomenul som si na moju mamu, ktorá mi stále hovorila, že kuracie je najlepšie a najzdravšie mäso a keď budem papať budem veľký!!! Nepovedala mi ale kde!!! Mami ,keby som vedel čo to dokáže, počúval by som ťa na slovo a nežral stále tie domáce klobásky. Spätne uznávam, mala si pravdu ako vždy.

No nič ,pochopil som, že objemom a veľkosťou porotu neohúrim. Možno zaujímavé pozadie! Ale kde? V práci by to šlo! Zavolám Alicu na kávu do oddychového kútika. Tie jej výstrihy a krátke sukne má vždy správne nabudia! To budú fotky! Bimbas trčiaci z obleku a na pozadí zasadačka!

Dokonale naplánované a už aj zrealizované kávové stretnutie a ja letím rýchlo do zasadačky ,kým sú toporivé telieska plnené krvou ,ktorá postupne emigruje z hlavy. Cestou som ale stretol šéfa a chvíľková návšteva jeho kancelárie spôsobila ,že mi stálo na tele všetko okrem toho čo som potreboval a chcel. Takže prácu a s tým spojené zaujímavé pozadie som škrtol.

Doma nikto nebol a tak som nabehol do kúpeľne a naplno spustil svoje umelecké cítenie. Rýchlo postaviť, pripraviť mobil na poličku.

Doprčic zvýrazniť vystupujúce žily! Beriem gumičku na vlasy ležiacu na umývadle a naťahujem ju na miesto. Slabá! Ešte jedna otočka. Nebudete veriť ako bolí keď si pricviknete kožku na bimbase!!!! Môj bolestivý výkrik sa nesie bytom. Moje ruky,ktoré sa letia vzduchom zachrániť situáciu cestou zhadzujú mobil,ktorý neomylne letí do nádoby kde má priateľka namočené nejaké prádlo. To naozaj dokážem toto postúpiť pre jeden záber tohto tu!!! Pozriem dole a prvé čo ma napadne ,že teraz by to bola skvelá fotka. Mám tam niečo namodralej farby v tvare a veľkosti dažďovky na steroidoch! Prečo až teraz?

A tak.... Milá vyhlasujúca amatérka ,súťaže sa bohužiaľ nezúčastnim z dôvodu nepredvídateľných okolností. Môj urológ mi to neodporúča!

A vás milé dámy prosím, neodsudzujte dickpicky, keď ich nájdete vo svojich schránkach aj keď ste si ich nepýtali. Je za tým kusisko práce,neskutočné nasadenie a miestami aj utrpenie.🤣🤣🤣

Ale už to budete brať inak,však?🤔🤣🤣