To o mne - časť 5 NOVÝ MUŽ

22.2.2023 08:17 · 818 zhlédnutí Anayaaa

Asi sa pýtate prečo som nepopísala svoj orgazmus počas mojich sexuálnych začiatkov. Odpoveď je jednoduchá. Žiadny sa nekonal. Masturbovala som denne, sama so sebou a bola som spokojná. Zrejme som mala smolu na tých prvých dvoch mužov, pretože tak ako ja, ani oni zrejme nemali potrebu mi robiť orál.

A úprimne?

Toho času mi to vlastne vôbec nevadilo. Bola som v maximálnom rozpoložení zo sexu samotného, chcela som to robiť nonstop. Zažívať dokola ten pocit ako do mňa muž preniká, ako ma zavalí pocit plnosti. Stále viac ma bavilo privádzať muža k šialenstvu. Moje uspokojenie šlo vlastne stranou. Vynahradila som si to vždy doma, sama, tak ako som to mala rada.

Po mojom druhom sexuálnom partnerovi prišlo obdobie, ktoré zo mňa zrejme urobilo človeka, ktorým som. Prišiel muž, ktorého som neskutočne milovala a boli sme spolu pár rokov. Ukázal mi život, o akom sníva snáď každá žena a to nemyslím len v sexuálnej sfére.

Naše poprvé bolo na lyžovačke v Martine. Zajednal krásny hotel a zo 4 dní tam, sme z izby vyliezli len raz a teda z princípu dali pokus o lyžovanie.

Bolo to úžasné. Mal dokonalé vypracované telo a taktiež pre mňa šok v podobe obriezky. Áno aj na takúto vec môže žena naraziť a je to úplne normálne. Náš prvý sex bol tak brutálne vášnivý a tak plný bozkov, dotykov, emócii, že toto som dovtedy ešte nezažila. Hral sa so mnou jak s panenkou. Riadil, ovládal, presne vedel čo robí. Vždy v ten správny moment spomalil potom zrýchlil. Dostával ma do stavu úplnej eufórie.

Prvé kolo bolo celé v jeho réžii a ja som viac menej ako poslušne kuriatko len následovala jeho systém. Nohy som mala asi všade. Netušila som, ako dokážem byť flexibilná😂🙈

Druhé kolo sa karta otočila. A pozor! Rozhodla som sa, že si ten jeho špeciálny penis ochutnám. Ľahol si na postel, ja som si od jeho pier, cez krk, hruď a brucho prebozkávala cestičku k jeho penisu. Dala som sa na štyri, provokatívne jeho smerom vypúčala zadok a dopriala mu dokonalý výhľad. Vzala som ho do ruky a pomaly sa priblížila k žaluďu ústami. Stále som ho pri tom hypnotizovala pohľadom. Vzala som si ho do úst. Na moje prekvapenie to bolo úplne iné. Chutil mi, bavil ma, chcela som ho cítiť. Po tejto predohre som ho obkročila nohami a pri tom ako sme sa bozkávali som si rukou zasunula jeho penis do vnútra. Okamžite zaparkoval svoje ruky na mojom zadku a vlastne riadil tempo. Zabáral do mňa svoje prsty a ja som vedela, že som zas tá bohyňa, ktorá dokáže všetko. Keď sa začal blížiť k orgazmu, zhodil ma zo seba, začal bozkávať moj krk a dal mi ruku na svoj penis aby som to dokončila. V daný moment som si nepriala nič iné len ho dostať do finále svojou rukou. V orgazme sa doslova prehol k kŕči a celou váhou padol na mňa. Poprvé som zažila sex tak intenzivný, tak vášnivý a krásny.

Vedela som, že s týmto mužom ma čaká ešte veľa podobných chvíľ. Vtedy som však ešte ani len netušila, že toto bolo doslova nič oproti tomu, kam sme sa v našom vzťahu dopracovali a čo všetko sme spolu zažili. Tretí pri dvoch býva diabol, ktorý bozkom zradí. To však neplatí v prípade, že o tom treťom vedia obaja vo vzťahu😉