Neuveriteľné ?

25.2.2023 17:52 · 1 674 zhlédnutí jadore31

Je to uz veľmi dávno, keď som sedela so známym pri fľaške vínka a rozprávali sme si príbehy z detstva a mladosti ,také nezvyčajné, pikantné, ktoré boli zo serie tých" nezabudnutelnych ,ale diskretnych."
Zahľadel sa na mňa a hovorí: "Túto story dlho nosím vo svojej myslí, ale nikdy v živote som ju nikomu nepovedal"." Len tebe ju rozpoviem, lebo ti dôverujem".


Bola som troška z toho mimo ,ale súhlasila som.
Môj známy vtedy bol už dobrý 50-nik,keď si našiel 36- ročnú babu. Mali sa radi. Chceli počať dieťa a zobrať sa.
Len tie návštevy u nej boli nezvyčajné: nepáčil sa totiz jej rodičom.
A najmä matke.
Stalo sa, že Eva/ nazvime to dievča tak /,musela odísť do mesta aj s otcom na lekársku prehliadku,resp.predoperacne vyšetrenie.Poprosila môjho známeho,aby im pripravil halušky. Milovali ich a on ich vedel delikatesne pripraviť.
Veci sa pohli dopredu ,môj znamy zostal aj so "svokrou v byte.Sami dvaja.

Išla si dať sprchu, on pripravoval halušky.
Voda v kúpeľni naraz prestala tiect a on už len počul kroky smerujúce do kuchyne.Kym sa stačil otočiť, zacítil obrovskú bolesť v zápästí.Niekto mu omotaval ruky spolu špagátom a tahal ich neuveriteľnou silou.Bola to ona.V neuveriteľnom krci začala bojovať s ním ,pretože sa snažil dostať z jej zovretia.Bola ako divé zviera.Hormony sa v nej vzbúrili a vrieskala: " No ,tak po..b má už konečne! Veď toto chces celý čas,ty kur...nik! Ja ti dám moju dcéru ! Mňa budeš je..t!A začala mu sťahovať krátke nohavice aj s boxerkami dole...
Stála pred ním nahá, 50-nicka,s veľkými prsiami,krásnou postavou a vlhkou, upravenou kundou ,pripravenou na zásun....
V tom momente zastalo pred blokom auto.Halusky nedorobene,on zviazaný,ona nahá. Prekerna situácia.


Kým vyšli hore,všetko bolo ako predtým. Halušky sa varili, matka bola v župane,on v kuchyni.Neuveritelne sa mu triasli ruky.Ale pri obede nedal na sebe nič znat, Ani ona.
Usmievala sa, dokonale divadlo.Na neho sa ani nepozrela.

Pri odchode mu ešte stihla zasepkat do ucha: " A skús to niekomu povedať.Mozes sa stýkať s mojou dcérou,iba keď ma budeš chodiť pravidelne šukať.Inak si tu nevítaný hosť".

Zostala som v miernom šoku ,a čakala na záver tejto neuveriteľnej udalosti:
"No musel som sa rozísť s Evkou,pretože som chcel mať s ňou dieťa, rodinu a nechcel som ju podvádzať s jej matkou.Nemohol by som sa jej do očí pozrieť."


Absolútne som ho chápala.Aj taky záver môže mať žiarlivosť.