To o mne - časť 13 VO VLAKU

1.3.2023 04:41 · 1 324 zhlédnutí Anayaaa

Rozmýšľala som, či sa s vami podeliť o snáď tu najšialenejšiu vec, ktorú som zrejme za svoju éru "sexmaniačky" urobila. A tak si vravím... prečo nie?? Táto platforma dáva neuveriteľné možnosti voľného prejavu a ja som vám cez písmenká už doteraz ukázala viac než dosť.

Piatok. Cesta vlakom. Leto, teplo, kupéčko. Mala som krátke kvetinkované šaty, sandále, vlasy voľne pohodené na hrudi a v ušiach kvalitnú hudbu. Sama v kupéčku, spokojná, pripravená na dvojhodinovú jazdu. Za asi pol hodinu sa otvorili dvere a z úst muža zaznela veta: ,,máš voľno?" ,,tak je tu 6 miest, ja sama, čo myslíš?" Pomyslela som si. Ale jemu som len odkývala hlavou, že áno. Sadol si oproti mne a neprestával ma sledovať. Bol mladý, vysoký, fúzatý, pekný kus. Taký ten, že keď prejde okolo, všimnete si ho.

Jeho pohľad bol doslova prepaľujúci. Sedel oproti, nohy mal od seba, v ruke mobil a aj keď sa tváril, že v ňom sleduje niečo veľmi zaujímavé, oči mu pernamentne utekali na mňa. Vnímala som to, vlastne sa mi to páčilo. Netuším, čo si myslel, čo mal v hlave ale predpokladala som, že sa mu vcelku pozdávam.

A v tom ma napadla pekelná myšlienka. Čo keby ho začnem provokovať, dráždiť? Čo to s ním urobí? Vždy som si chcela skúsiť urobiť podobnú šialenosť ale nemala odhodlanie a vhodný objekt. Tento splňoval všetko.

Nenápadne som si dala dolu nohu z nohy, mierne sa rozkročila tak, aby to vyzeralo, že si neuvedomujem, že mám šaty a určite mi akože nebude vidieť gaťky. Hlavu som mala otočenú k oknu a tvárila sa, že nič. Cítila som na sebe jeho pohľad. Odložil mobil, klesol v sedačke o pár cm nižšie, uvelebil sa akoby mu začínala liga mistrú a sledoval ma. Už mu to zrejme ani nebolo blbé. Pochopil moju hru?

Ruku som si položila na stehno a jedným prstom sa bez pohnutia dlane začala škrabkať tesne na hranici šiat. O pár minút som si ruku posunula vyššie, odsunula šaty ešte viac a poskytla mu ničím nezakrývajúci výhľad na krajkované, sexi čierne gaťky. Ruku som nezastavila a na drzovku skončila až na pipke. Rozkročená smerom k nemu, s hlavou stále otočenou od neho som si prešla po vagíne. Inštinktívne si začal prechádzať rukou po brade, dal nohu cez nohu. Zrejme sa snažil zakryť to, čo som spôsobovala.

Mne to však nestačilo. Odsunula som si gaťky tak aby som mu ukázala svoju pipku v celej nádhere. Prechádzala som si prostredníkom po klitorise a nakoniec si ho strčila dnu. Otočila som naňho hlavu, usmiala sa a zahryzla sa do spodnej pery. Dúfala som, že môj pohľad pochopí a pridá sa.

Misia úspešná. Pozerali sme sa jeden druhému do očí, on si pomaly rozopol zips na kraťasoch a vytiahol ho. Péro v plnej paráde, maximálne prekrvené, stoporené, pripravené. Vzal si ho do ruky, a začal si ho honiť. Robil to pomaly, kľudne akoby o nič nešlo.

Ja som to nevydržala, vstala, otočila sa mu zadkom a zahrabala v kabelke. Kondómy boli toho času povinná výbava. Naučila som sa nespoliehať v tomto na chlapov. Ukázala som mu ho a videla ten spokojne, vystrašený výraz. Bez slov som k nemu prišla, zubami ho otvorila a bez opýtania mu ho nasadila. To ticho bolo až nepríjemné. Odsunula som si gaťky, obkročila ho, prisadla a napichla sa. Vyhrnul mi šaty tak aby mal prístup k môjmu zadku, ktorý chytil. Ja som sa hýbala od neho a k nemu a pri každom pohybe zatínala zadok. Bola som tak neskutočne vzrušená, že o prírodný lubrikant fakt nebola núdza. Šlo nám to dokonale. Akoby sme to robili už x krát. Zrýchlene dýchal, potichu vzdychal, pozeral sa mi do očí s hlavou dohora. Strašne som ho chcela pobozkať, ochutnať ale neurobila som to. Za asi 5 minút bol hotový. Rýchlovka vhodná k situácii a miestu kde sa to dialo. Zliezla som z neho, popravila si kalhotky, vyrovnala šaty, vzala kabelku a bez slov sa vybrala k odchodu. Ešte než som otvorila dvere kupéčka povedal: ,,môžem vedieť tvoje meno? Dáš mi číslo?" Neodpovedala som, len som sa spokojne usmiala, naposledy sa naňho pozrela, otvorila dvere a odišla.

Presunula som sa o par vozňov ďalej. Nechápala som čo sa stalo. Bola som ako v tranze, hypnóze. Ako keby to ani nie som ja. Ako keby to robil niekto prevtelený do mojej osoby. Mala som zimomriavky, tep snáď 200, oblial ma pot. Bože, čo som to urobila? Som ešte stále normálna? Je toto, čo robím normálne? Dokážem ešte ovládať svoje telo a potreby? Začala som sama o sebe pochybovať a snáď poprvé mala sama so seba strach... čo ak už strácam kontrolu nad svojou vagínou? Čoho všetkého som schopná?

Nadupaná adrenalínom, výčitkami ale na druhú stranu neskutočnou spokojnosťou som sedela v tom vlaku, v ktorom som pred pár minútami doslova znásilnila neznámeho chlapca. Som ešte vôbec človek?