Príbeh..

1.3.2023 09:29 jadore31

Nedávno,keď som stála na autobusovej zastávke, podišiel ku mne chlap a pýtal sa na nejaký spoj.Zhodou okolností aj ja som ním išla.Postavil sa obďaleč a čakali sme na príchod busu.

To, čo sa vo mne odohrávalo,som už dávno nezažila.Absolutne môj typ. Asi 40-nik,mierne prešedivené vlasy,ktoré si sem-tam prehrabol rukou. Ruky mal nádherné,zilnate a štíhle.Uhrancive zelené oči a krásne krojene pery až lákali na dokonalé bozkávanie.

Potutelne sa sem tam pozrel mojou stranou a usmial sa.Boze,to bola živočíšnosť.Vyzeral a la Pierce Brosnan. A o nom sa vie,že má ženu bacuľku.

Myslím, že ani ja som mu nebola ľahostajná,lebo naše pohľady sa rýchlo striedali, len nikto sa neodvážil začať rozhovor. Autobus prišiel a nastúpili sme.Bohuzial sa mi stratil v spleti ľudí ,ale ako som postupovala ďalej v buse, našla som ho.
Začala som to ja,o počasí i o prežitom dní.Citila som sa pri ňom neskutočne fajn.Ako keby sme sa poznali už roky. Ak niekto tu hovorí,že nezávisí na vizuali, tak závisí. V priebehu pár sekúnd vieme,či sa nám ten človek páči , alebo nie.Az potom ho začneme skúmať zvnútra.
A s týmto by som si vedela predstaviť aj 3 bezsenné noci valajúc sa po sebe a vychutnávať si jeden druhého nádherným milovaním.

Bohužiaľ,vystúpil skor a ja som sa musela doma urobiť, taka som bola z toho všetkého nadržaná .

Mali ste aj vy niekedy takúto skúsenosť ?

Nahlásit komentář