Je moja susedka kurtizana?

5.3.2023 17:08 · 1 294 zhlédnutí sligoman

Mozno sa mylim,mozno pusti do nasho bytoveho domu iba nahodnych okoloiducich,ktori nahodou volaju na jej telefon a dalsou uplnou nahodou nemaju kluc od nasho vchodu. A ona jednemu zhodou okolnosti zhodi z okna vchodovy kluc a zase dalsi chlap sa pcha do vchodu,ked zhodou okolnosti prave odomykam a vchadzam do vchodu ja(ten dalsi chlap so susedkou prave telefonuje...). Treba podotknut,ze sa vzdy jedna o vecerny cas,piatkovy,sobotnajsi. Ja sa vecer casto vraciam do bytu neskoro/pozde.

A,aby tych paranormalnych javov nebolo dost,tak zase tretia situacia-asi som zase trafil dohodnuty cas,ale ON sa opozdil,asi neni dochvilny:-)mame stare drevenne schody,z ery 1republiky,tak moje kroky sa ozyvali,vysiel som na 1poschodie a otvorili sa prave dvere susedky-cakala hosta...mala elasticke sexy saty,zeny to niekedy nazyvaju "male cierne",posobilo to eroticky. Je to pekna,stihla zenska. Asi 40,mozno trochu cez. Cudzinka,to viem,lebo za 1,5 roka sme prehodili spolu par viet. Nie v cestine,ani v anglictine. Citatelia mozu hadat,ale ona cesky hovori. Asi je v CR uz dlho.

Viac indicii uz nedavam,sme male mesto XY(asi 20tisic). Pri sexe vie byt celkom hlasita:-) to nemame ani spolocne steny bytov,jej orgasticke,alebo fingovane vzdychy je pocut skrz chodbu a 2dvere. Nemam ziadne predsudky k platenej erotike,sam som este neplatil za sukanie,mozno si to vyskusam. Mozno zo zvedavosti s mulatkou,alebo zenou s Azie. Juhoamericanky a azijky,napiste mi do vzkazu.

Co na zaver? At si mrdaju ludia. Mne do zivota tym nezasahuju,snad len aby do domu neprisiel nejaky zlodej,prip.nejaky nebezpecny deviant.