Show must go on

10.3.2023 11:57 jadore31

Myslím,že nadviažem na blog @sligomana,ďakujem že si ma predbehol a tak vo mne ešte vystupňoval moju myšlienku,ktorú som už mala v hlave dávno,ale práve teraz nastala tá vhodná doba ju rozvinúť. Inak,nech si robí kto čo chce so svojím telom, ak má na to peniaze/ja by som do toho nesla/,ale vždy lepsie ako míňať velke peniaze na alkohol a cigarety. Vsak niet nad prirodzenosť.

Ale k dnešku. Prechadzam okolo tlace dnes v Lidli a sem-tam sa pozriem aj na bulvarne plátky a tam veľkými písmenami nadpis" Uži si to ,ale nezen sa". Totiž minulý týždeň tu začala show Ruža pre nevestu,kde si prihlásené krásky vyberaju jedného mladého typka.Je to 29rocny podnikateľ, býva v Thajsku a robí s financiami v Bangkoku. Pozriem si tieto show skôr ako turecké novely, lebo mám rada krásu a tej je dnes okolo nás akosi malo. Všetko bolo krásne honosne pripravené ,chlapec celkom pekny,pohľadný , ale hlavne som bola zvedavá na dievčatá ako budú vyzerať,aké budú mať šaty a ako sa budú správať.

Tak to bola teda prehliadka umeliny. Snáď 2-3 boli prirodzene,ostatné zväčšené pery, korekcia vrások, umelé prsia.Dobre fajn. Zoberme, ze je taká doba, ale aspon vo vyraze mali byť prirodzene a nie afektovane a chvíľkami to bolo doslovne trápne,ako sa tam " slovné ponižovali"pred ním. Každá mu mala priniesť nejaký darček.Vyhrala jedna slečna s obrazom milencov, ktorý mu namalovala, ale už sa tam začala medzi nimi vojna a bitka o neho.Najlepsie boli tie dialógy medzi nimi,ake sú rady,že ta a tá postúpila a pritom si tam hadzali polená pod nohy a ohovárali sa,Troska mi to pripomínalo aj dnešnú dobu.

No strašne neúprimné.

Ale ja mám otázku na chlapov: Čo vás upúta na žene ako prvé ?Ako by ste robili výber dievčat ? Čo by ste mu poradili,keby ste mohli ?/ma tam este 14 dievčat/

A baby na vas takisto otázka : Máte 17 chlapov pred sebou,ste v show.Podla akého kľúča by ste si vybrali toho posledneho ?

Ja viem je to show, prvá s Pepikom Novotným vyšla tak ,že si vybral jednu Slovenku, ale nevydržali spolu,všetko je tam nahraté,umele, pompezne,ale keď sa tak zamyslím, vlastne sa to veľmi neodlišuje od bežného života,lebo aj tam si vyberáme partnerov. Takže teraz otázka pre všetkých: Prečo práve ste si vybrali toho vášho/ tu vasu ?Čo bolo to prvotné ? /U mňa to boli oči,pery a ruky/.

Přezdívka
Region
divoch0905 divoch0905
Czech Republic Plzeňský kraj
Aurel42 Aurel42
Slovakia
Kornel_11 Kornel_11
Slovakia Nitriansky kraj
makac1976 makac1976
Slovakia Košický kraj
nothing-intimate nothing-intimate
Slovakia