Kundu neošukáš!

3.5.2023 11:17 · 663 zhlédnutí lnvictus

Týmito slovami začal svoju nezabudnuteľnú prednášku z anatómie v mojich študentských časoch jeden uznávaný profesor a vedec svetového kalibru. Doktor honoris causa v milostných kauzách. Auditórium maxima bola plná zvedavých amatérov a všetci napäto očakávali kam táto vysoko smečovaná lopta dopadne. AM (Auditórium Maxima), tak sme volali zafajčenú krčmu cez cestu presne oproti vchodu na fakultu.

Žiadna vedecká teória neobstojí bez presných faktov. Náš prednášajúci bol erudovaným a vo svete vysoko citovaným vedcom, všetci sme sa tešili na dôkazy, teraz už slávnej úvodnej vety, ktorá sa stala mottom prednášky.

"Kundu neošukáš"

Prinášam vám chronologický opis jeho prezentácie, z ktorej som samozrejme vynechal niektoré časti podliehajúce autorskému zákonu. Obscénne ilustračné obrázky prezentácie zámerne vypúšťam tiež, pre prípad že by sa tento prepis predsa len dostal do nepovolených rúk neplnoletých amatérov.

"Zasúvať môžeš len tam, kde je to dovolené" - červenú dopravnú značku <Zasúvanie zakázané> musí rešpektovať každý zasúvač pod hrozbou sankcie, ktorou je trvalá konfiškácia zasúvadla. Zbytočne neriskujte pokutu, príslušný orgán má oči všade aby videl komu pomáha a koho chráni.

"Zasúvať môžeš len tam, kde je priestor na zasunutie" - vták je vegán, tj konzumuje iba vtáčí zob a nie mäso. Mušličky sú z jemného mäska, rozumej, z čistej svaloviny. Niektoré bucľatejšie obsahujú aj zdravý tuk, bohatý na HDL (hodne dlho lízať). Všetci dobre viem, že HDL je náš priateľ, ktorý náramne chutí. Potvrdzujú to aj humánne pokusy vylízať (sa) z mušlí HDL. Vtáky do mäska teda dieru nevyzobú, nemajú na to zobák.Teda šukáte iba prázdnu dieru vo svalovine ochutenej HDL, vlastne miesto kde je tma u vesmírne prázdno!

"Posteľ je plochá, teda žijeme na Plochozemi" - ako by sa vám šukalo na guľatom povrchu, veď aj tá čierna diera do ktorej si strkáte ... má len dva rozmery! Ďalší dôkaz, že posteľ je plochá, poskytuje letová dráha ejakulátu. Keby bola Plochozem guľatá, všetky kvapky semena by stiekli "dole". Chladivý účinok vystreknutého semena na plachte dokazuje, že z veľkej väčšiny skončí v posteli.

"Orga(ni)zmus je v hlavách" - cesta na vrchol skončí v najvrchnejšej časti tela ženy aj mužov, ktorá je postupom času plná väčších aj menších organizmov. Pri organizme je jedno aká veľká je orgazmujúca hlava, jediná vec, ktorá zaváži je výplň a technika, akou daná hlavička disponuje. Hlavne nech vrchovato vyplní všetku tú prázdnotu organizmami z výdatného orgazmu.

"Svoj sexperiment držte pevne v rukách" - pri nešukaní kundy sa mnohí mylne domnievajú, že ju v skutočnosti šukajú, pretože občasným zásunom do zadných vrát sa bez navigácie a cúvacích kamier nedá zabrániť. Najmä ak ide a vysokú rýchlosť alebo frekvenciu priblíženia. Pevný stisk rúk, ktoré držia príslušné partie v správnom uhle a vzdialenosti je prevenciou pred bolestivou kolíziou s následkami, ktoré sa liečia vyše 6 týždňov.


I hľa, to je koniec prednásky a tým je na svete aj jasná profesorská dedukcia, prečo kundu ne(o)jebabreš.

Na záver, už len posledný záber:


Aula amatérskych anatómov angažovane adorovala aktívneho akademika aplauzom a absolútnym alkoholom. Naše nadšenie nebadane nadobudlo nepochybné náznaky "standing ovulation".