To o mne - časť 22 DOKÁZAL TO

19.3.2023 12:16 Anayaaa

Vyšla som z izby, pozdravila jeho rodičov s tým, že odchádzam a vyšla som von. Tam už čakal v retro fordíku František. Naskočila som mu do auta. Vyrazili sme na takú menšiu vyhliadku pre autá s výhladom na mesto, dali si kaffe to go, ktoré kúpil na benzínke a kecali sme. Bolo mi s ním dobre. Niekedy poobede sme sa presunili do hospody. Ten prvý bol v ten deň nezvestný, nereagoval na správy ani mne ani Františkovi a tak sme proste boli spolu vo dvojici. Dali sme si drinky, zahrali šipky, biliárd a večer sme šli k Frantovi tak ako to bolo vlastne v pláne hneď v piatok.

Prišli sme k nemu. Ja som tam mala ešte stále všetky veci, takže som sa osprchovala, prezliekla. On zatial otvoril víno, zapol hudbu a nachystal večeru. V starostlivosti a pozornosti bol fakt bezkonkurenčný. Najedli sme sa a rozprávali sme sa o všetkom dlhé hodiny. V noci sme si lahli do jeho postele, on sa pritúlil a ja som cítila aký je vzrušený. Rukou mi behal po bruchu, zadku, nohách a potom mi pomaly tak aby som ho mala čas zastaviť dal prst pod gumu na mojich kalhotkách. Aby ste pochopili súvislosti, aby som bola sexi, išla som ako panička spať len v kalhotkách a tričku. Jeho ruku som nestopla a on mi stiahol kalhotky. Stále som ležala na boku, bola k nemu pritlačená zadkom. Stiahol si trenky, vytiahol ho, pripravil a pomaly zasunul. Mojím telom zas raz prešiel ten božský pocit. Šukal ma zo zadu na boku a celú ma pri tom držal v náručí. Po chvílke si ma otočil na brucho a pokračoval zo zadu. Bol to vlastne obyčajný sex ale malo to niečo, čo som nevedela popísať a ani vlastne pochopiť. Mala som pocit, že sme dokonalá sexuálna kombinácia. Urobil sa mi na zadok.

Ležala som na chrbte a on mi začal po svojom orgazme liezť medzi nohy. Mňa ovládla panika a povedala som mu, že to nechcem, pretože ma vlastne žiadny chlap orálne neurobil. Je to pre mňa strata času a asi to ani nepotrebujem. Tým, že som sa priznala, doňho vletel nejaký démon a on bol doslova nezastavitelný. Opakovala som mu, že sa neurobím, že to bude dlho trvať a výsledok žiadny. On si išiel svoje. Zaboril sa mi medzi nohy a začal tam doslova čarovať. Ja som mala v hlave klasické myšlienky, že to je zbytočné a sem tam som mu to pri tom, ako jazykom rajtoval po mojej pipke, povedala. On sa len usmial a oznámil mi, že ho to nezaujíma a pokračoval. Jeho tempo naberalo na intenzite, bol nejak zvláštne hlavou z boku k mojej pipke, nie klasicky na priamo a ja som začala cítiť, že sa urobím. Našiel nejaký čarovný úhol, ktorý na mňa funguje? Začala som vzdychať, zvíjať sa a ono to prišlo. Brutálny orgazmuz od muža. Keď som to vstrebala, posadila som sa a rozplakala sa. Jasné, alkohol, celá tá situácia a do toho vlastne prvý orgazmuz od muža bez akejkolvek pomocky a jazykom. Bola som z toho fakt hotová a on značne prekvapený. Dnes už viem, že si myslel, že som zahrala dokonalú herečku jak v orgazme tak v tom plakajúco šokujúcom stave, ktorý prišiel po ňom. Ale ja som reálne poprvé nič hrať nemusela.

Zaspala som v jeho náruči a bolo mi fakt dobre. Na jednej strane som zažila to, čo vlastne s nikým, na druhej strane ten muž absolútne nesplňoval moje kritériá ideálneho partnera. Vedela som, že s ním spať určite ešte budem ale nič viac som v pláne nemala. Ale ako to už býva, človek mieni, život mení.