To o mne - časť 23 FESTIVAL

21.3.2023 05:39 · 523 zhlédnutí Anayaaa

V nedelu som išla domov. František ma odviezol na vlak, rozlúčili sme sa a ja som sa po neskutočne dlhej dome vybrala domov. Celý týždeň som nerobila skoro nič. Netflix and chill to istil.😁 Popri tom nič nerobení som si samozrejme nonstop písala s Frantom a po pár dňoch sa už zase začal ozývať aj ten druhý, takže som písala obom. S Frantom sme valili slohovky a s hentým len strohé, bezvýznamné vety o počasí.

V stredu mi prišla správa od Františka: ,,o vík3ndu je kous3k od nás festival Hrady a Zámky. Přij3d a poj3d3me aj s (tym druhým)." Presviedčať ma nemusel.

Už vo štvrtok som sa zbalila a prišla do CZ aby sme v piatok ráno mohli vyraziť na fesťák. Franta prišiel pre mňa na vlakáč, šli sme sa napapať a odpoledne sme boli uňho. Ten týždeň mal v práci nočnú a tak sme sa rozhodli, že pôjdem spať k tomu druhému a niekedy ráno po nočnej pre nás Fr príde a vyrazíme na Hrady. Klasika scenár. S tamtým sme niečo popili, zapli nejaký horor a potom ma vyšukal opretú na parapete v otvorenom okne paneláku na sídlisku. Dali sme si dve sex rundy a zaspali. Ťahala som to na dve strany s dvoma najlepšími kamošmi. Obaja o tom vedeli a asi to nikomu nevadilo. Boli sme taká zvláštna trojka. Ja som si totiž stále naivne myslela, že to je nejaký letný úlet, ktorý skôr či neskôr skončí.

Ráno som sa už zoznámila s rodičmi (kámoška z SK) dali sme si raňajky, nachystali sa a okolo 10 už čakal Franta pri paneláku. V aute bola top atmosféra, hudba, pivo.

Prišli sme na miesto, kúpili lístky a užívali si koncerty. Navečer sa zas ten druhý stratil, zmizol, nebol k nalezení a ja som zase ostala s Frantom sama. Posledná kapela večera - ČECHOMOR. V značnom opojení z alkoholu sme tancovali tak ako nikdy. Bolo mi s ním fakt úžasne. Keď po tej náloži ludovej hudby prišla pomalá pesnička "Mistečko" my sme sa k sebe priblížili a polovicu z nej sme prebozkávali. Teda čo sa bozkávania týka, bol Boh. Mal plné krásne rty a bozkával sa cez ne. Nesnažil sa mi strčit jazyk až do žaludka ani neotváral ústa do nepríčetna. Zas raz dokonalá súhra a kombinácia. Po koncerte sme sa nadlabli kebabu, dopili čo sme vo flaši od minerálky prepašovali, sadli sme si na zem a kecali.

V noci alebo skôr s východom slnka sme sa presunuli do auta a na pár hodín zaspali. Ráno som sa zobudila medzi dvoma chlapmi v kufri auta. Kedy prišiel tamten, netuším. Otázka bola jasná: kto do prdele bude řídit?" Všetci traja sme boli na rovnakej vlne neschopnosti a tak sme zahájili vytriezvovací plán. Kúsok od areálu bol splav, lesík, hospoda a tak sme nakúpili džús a zakotvili pri splave. Až do odpoledne sme sa tam prechádzali, pospávali. Neboli sme jediní pacienti podobne v prdeli bez schopného šoféra. Vela identických skupiniek ako bola tá naša sa tam prechádzalo a pilo litre vody. My sme sa k výjazdu odhodlali až niekedy navečer. Tamtoho sme vyložili doma a ja som pre zmenu chcela spať u Františka. Áno, spala som s ním. A áno, bolo to zas božské, no stále som v tebe mala pochybnosti, či s ním chcem riešiť niečo viac. Bojovali vo mňe dve časti - mozog a srdce. Jedna časť ma k nemu ťahala a druhá stopovala.

Vedela som to, že osobnostne, sexom a tým, že ma dokázal urobiť ma neskutočne priťahoval Franta ale výzorom a typom ma priťahoval ten druhý, s ktorým tiež sex nebol zlý. Prečo sakra nemôžu byť jedna osoba???