Záleží na tvojom/mojom veku?

26.3.2023 14:57 · 500 zhlédnutí Bibo74

Ako muž vo svojich takmer 50-tych rokoch som zistil, že mám oveľa viac spoločného so ženami, ktoré sú o 10 alebo viac rokov mladšie ako ja. Hoci to mnohí môžu považovať za nekonvenčné alebo dokonca za tabu, ja som prišiel na to, že to pre mňa funguje najlepšie.
Mnohí by sa mohli opýtať, prečo sa snažím vyhľadávať mladšie ženy namiesto žien vo svojom veku. Pravdou je, že existuje niekoľko dôvodov. Po prvé, som stále plný mentálnej energie a cítim sa mladší, než som v skutočnosti. Takže byť s niekým, kto má podobnú energiu a záujmy, je pre mňa veľmi dôležité. Mladšie ženy často majú väčšiu túžbu objavovať svet a skúmať nové veci, čo ma tiež veľmi láka.
Okrem toho som si všimol, že mladšie ženy sú často otvorenejšie a menej náročné na mnohé veci (nemyslím tým sexuálny vzťah). Sú často viac spontánne, menej mentálne konzervatívne a vďaka tomu je pre mňa ľahšie sa s nimi baviť a byť v ich prítomnosti.
Samozrejme, toto nie je pre každého a každý má svoje preferencie priateľstiev, vzťahov a záujmy. Každý by mal robiť to, čo mu vyhovuje a čo ho robí šťastným.