Naozaj to stačí?

26.3.2023 14:58 · 3 304 zhlédnutí Mickajedina

Dlho som uvažovala či napísať, čo chcem.. ale zaujímajú má názory iných amatérov. Nie som tu tak dlho, ale človek sa do toho rýchlo dostane a vážne niekedy nerozumiem mužom tu. Celkovo môžem povedať, že som čakala že muži tu budú odvážnejší. Lovci, predátori, ktorí si idú za svojím cieľom. Nebolo by ľahšie si tu zadať svoj nick pod nejaké označenie? Že už vie žena, že jej píše iba pisálek, alebo, že je tu niekto kto ozaj rieši real? Vazne by som tu povolila recenziu na nick. Nebolo by to jednoduchšie pre všetkých? Nerozumiem tu jednej veci.
To naozaj stačí mužom "namotať" ženu na akože stretko, na ktoré vedia, že oni nikdy nepôjdu.. a pre nich je to plná satisfakcia. Pocit, že tak už cestujem za tebou... booknem hotel atď.. keď dajme tomu potom sa vypne alebo vlastne nedvihne telefón. Vysvetli mi niekto na čo je toto dobré? Vážne je toto tak brutálne uspokojivé pre mužov? Ako zažiť niečo reálne? Nechápem tu stratu času, energie, slov.. to, že tu človek nemá nič očakávať to je v poriadku. Ale to ozaj dnes nikomu nič nehovorí slušnosť, alebo, že viem, čo sa patrí? Veľa ľudí sa tu chce odreagovať virtuálne a nie každí ide do real stretnutí, ale prečo potom to klamanie?
Takisto sa mi páči ako by muži radi stretko so všetkým...nech všetko zariadi žena. Vlastne on len príde na hotové. Osobne si myslím, že single osoba tu nemá ani šancu si užiť. Pretože zadaní by chceli užiť si ale nie je nikto seriozni a ti single sú príliš pohodlni. Ďalšia vec.. viem, je to iný web.. je to tu o horúcich témach ale naozaj si muži myslia, že správne oslovenie ženy bude foto jeho vtáka? Ideálne bez pozdravu. My sa radi pozrieme ale musí k tomu prísť správny moment. Tiež keby ma stretneš v bare ho asi nevyložíš na bar z nohavic. Takisto čím krajší muži tu, tým väčší odrbavači. A úplne najhorší sú takí, keď vieme, že to boli ozaj normálni muži a viete že to bežne neurobia.. žiadne normálne vysvetlenie a o 3 tyzdne napíše akokeby sa vlastne nič nestalo. Ja netvrdím, že muž tu ma mat ukážkové správanie ale keď tu ma záujem riešiť niečo reálne, serióznosť je na mieste..či? 90% mužov tu podľa mňa nič neriešia len honia a dokazujú si akí sú borci pred zrkadlom a sú hotoví Rosenbergovia. Viem, že aj ženy sú tu isto nie korektné ale ja píšem za seba. 10% to sú muži ktorí si reálne užijú lebo vedia čo sa patrí. To je ozaj postačujuce ? Pýtam sa, je to ozaj dobrý pocit urobit sa na tej predstave stretka viac ako to zažiť?