To o mne - časť 28 SOM PANI

2.4.2023 01:35 · 742 zhlédnutí Anayaaa

Tehotnela som si úplne dokonale. Všetko prebiehalo bez problémov, za pár mesiacov sme dokázali doslova nemožné. Kúpili sme byt, kompletne ho svojpomocne zrekonštruovali, zasadili sme strom, kúpili výbavu pre bábo a milovali sme sa.

Náš sexuálny život sa nijako nezmenil, práve naopak. Bola som celé tehotenstvo nadržaná viac než bežne. A to som si myslela, že už asi ani nejde. Sexovali sme nonstop. Byť tehu má svoje čaro a výhody. Celá nálož Frantovho orgazmu šla dnu.

Každý deň som čakala v posteli, kým príde z práce a hneď som ho znásilňovala. Najviac som zbožňovala to, ako som sa v noci zobudila nadržalá jak taký králik a pomaly mu stiahla trenky. Najprv som si jeho péro vzala do ruky a potom som si ho v tom, ako spal, vzala do úst. Fajčila som ho do vtedy, kým jeho penis nebol maximálne pripravený a on zobudený. Bolo jedno, či ide do práce na rannú alebo je po poobednej. Nikdy neodmietol a mali sme v polospánku božský sex. Následne sme sa pritúlili a spinkali sladko ako bábätká. V sexe som naozaj našla spriaznenú dušu.

Bolo nám krásne. Jediná nevýhoda toho celého bola to, že som mala stále trvalý pobyt a všetkých lekárov na sk. Takže som musela nonstop cestovať na kontroly 2 hodiny. Do istého stavu tehotenstva mi to nevadilo ale s pribúdajúcimi hemeroidmi, váhou a bolesťou chrbta to prestávalo byť komfortné.

Stalo sa to ešte v našom byte na SK, kde som chodila do školy. Už sme vedeli, že som tehotná. Varila som večeru, najedli sme sa. On sa postavil prišiel predo mňa a klakol si. ,,Laso, nesměj se. Miluju tě nejvíc na světe. Vezmeš si mě?"

Bola som v šoku ale šťastná a samozrejme, že som povedala áno. Svatbu sme neriešili, chceli sme ju so všetkým, čo k tomu patrí ale určite nie hneď. No ako som písala, situácia by bola omnoho lahšia keby sa zoberieme, ja dostanem okamžite prechodný pobyt a české poistenie. Takže lekári, porod, detská lekárka pre dieťa budú automaticky v CZ. Rozhodli sme sa do toho praštiť a v 6 mesiaci sme asi za týżdeň zbúchali celú svatbu. Prišla naozaj len najbližšia rodina. Mali sme obed, posedánek a večer už sme boli všetci doma. 20.5.2017 som sa stala manželkou svôjho muža, so synom v brušku.

Je až neuveritelné ako sa dokáže život zo dňa na deň otočit. Jedného dňa skáčete na párty, druhý deň už ste tehu a za chvílu máte iné priezvisko. Všetko sa dialo rýchlo, neplánovane ale všetko to do seba zapadalo ako puzzle. Všetko to dávalo dokonalý zmysel. Rok 2017 bol pre nás neskutočný. Okrem toho, že sme kúpili byt, kompletne sa nastavili na vlnu rodičovstva, tak sme sa vzali a ja som v lete porodila syna. Toto všetko bol však len začiatok a nie vždy bolo všetko ružové. Na istú dobu som svoje démony dokázala utlmiť, potlačiť ale oni sa postupne zase začali prebúdzať.