Vzrušujúce prísady do trojky

8.5.2023 01:25 · 518 zhlédnutí lnvictus

Všetci vieme, že neexistuje chutné jedlo bez kvalitných prísad a v lepšom prípade zopár vhodne zvolených ingrediencií pridaných k základnej surovine vyčaruje na tanieri naozajstný kulinársky zážitok.

Správne prísady vedia okoreniť nielen jedlo ale aj chuť sexu.

Celkom veľkú a zaujímavú skupinu amatérov tvoria hľadači extra vzrušenia, ktoré im prináša sex s viac ako jedným partnerom v posteli. Reč bude teda o rôznych "pridávačoch", či špeciálnych prísadách určenych do otvorov a rúk našich polovičiek, ktoré často držia v nich nielen varešku.

Takže aké sú naše obľúbené amatérske prísady s pozitívnym účinkom na posteľné radovánky v trojici?

Kajenská paprika - výraznú štipľavú chuť papriky nemusí každý. Ak sa však dávkuje v primeranom množstve, prináša do spálne oheň. Od prvého okamihu je jasné že bude dominovať a prípadná rivalita s inou silnou mužnou prísadou nemusí dopadnúť dobre. Už po príchode nekompromisne dáva najavo, že sa jej sile nevyrovná v domácnosti nič. Dvaja kohúti sa ťažko znesú v jednej dierke, ale šikovná gazdiná vie ich spravodlivo oddeliť od seba.

Vanilkový struk - je poddajný a jeho charakter rýchlo zaplní každú spálňu. Ochotne sa prispôsobí všetkým okolnostiam, ale potrebuje nežnejšie zaobchádzanie. Kamaráti sa síce so sladkým, ale ani korenistejšie mu nie je proti srsti. Strúčik sa otvára ostrým náradím, takže určitá opatrnosť je na mieste. Keď je už vanilka otvorená, čo si s ňou urobíte, závisí iba od vašej fantázie. Vareška od gazdinky bude udávať v kastróli či v posteli správny rytmus. Mnohí muži, ktorí radi experimentujú s obľubou používajú vanilku na potešenie domácej pani tiež.

Kokosové mlieko - ľahko sa rozotiera a vonia od neho celý interiér. Najlepšie sa cíti, ak môže pokryť celú nahú pokožku, ktorú jemne masíruje a zvláčňuje. Obdarúva svojou starostlivosťou ženu aj muža. Nie je však kompatibilné s každým mužom. Jeho prílišná lepkavosť pre niektorých je až odpudzujúca. Túto zdanlivú nevýhodu však pozná dobre. Snaží sa preto nenápadne obdarúvať iba tých, ktorí vedia jeho masáž vychutnať.

Silná káva - je verný priateľ do postele. Má robustné telo, očarujúcu vôňu a dlhú výdrž. Najlepšie bez cukru, drsno, horúco. V tejto kombinácii je najlepší parťák, ktorý si s vami rozumie od prvého okamihu. Má jediný cieľ, poskytnúť jej dokonalý pôžitok v spolupráci s vami. Povzbudí v posteli ženu i muža a čoskoro spontánne príde chuť na ďalšiu rundu.

Škorica - je zárukou exotického zážitku, pochádza z ďalekých krajin. Vzácna prísada, ktorá sa ocitne v repertoári iba občas, vyslovene na želanie gazdinej. Stačí málo a obvykle ho už neuvidíme. Je natoľko aromatická, že niektorých mužov donúti sa mierne vzdialiť. Títo si často užívajú iba pohľad na účinky tejto koreniny. Aj vizuálny zážitok je taký silný u nich, že skončia s mohutným výstrekom skôr, ako škorica dokoná svoje dielo.

Klinčeky - vyzerajú nenápadne a neškodne, kým sú zabalené. Pri správnej manipuláciu s nimi dokážu urobiť hotový zázrak, ktorý cítiť v celom paneláku. Sú neobyčajne pevné a nezmäknú ani pri dlhodobom varení. Skúsení odborníci vedia, že majú seduktívny účinok. Vedia s ďalším mužom v posteli spolupracovať a výsledkom je vždy omámená žena, ktorá prechádza z opojenia do opojenia, kým jej dych stačí.

Muškátový oriešok - je plný vnútorných rozporov a pri prvom stretnutí mnohí zostávajú z neho v rozpakoch. Sám je tvrdý, zdanlivo nepoddajný, tajomný. Nechce prezradiť o sebe, že chce tvrdšie zaobchádzanie od ženy aj od muža. Stačí si zobrať do rúk správne náradie a jeho chuť poteší každý vnímavý pár. U mužov imponuje jeho nedotieravosť a u žien jeho hravosť a trvácna tvrdosť.

Dymová aróma - patrí do rúk iba skutočných fajnšmekrov. Najlepšia je čerstvá z kvalitnej fajky, ktorá chodí dookola, takpovediac z ruky do ruky či z úst do úst. Jej adekvátne množstvo vie odhadnúť iba skúsený kulinársky umelec či umelkyňa. Mnohé gazdiné sa pohľadu na fajku v posteli radšej vyhýbajú, obávajú sa že dymová aróma pokazí chuť jedla. Stretol som však niektoré kuchárky, ktoré si rady a často vyhľadávali aj túto vzácnu príchuť.

Páni, k akej vzácnej korenine by ste prirovnali ženu, ktorá sa pridá k páru v posteli?

Dámy, po akej chuti túžia poháriky na vašom mlsnom jazýčku?