Amaterske retro

5.5.2023 06:02 · 653 zhlédnutí sligoman

Co vsetko mozne/nemozne do zivota prislo s amaterskym virtualnym svetom? Co sa transformovalo z pismen a slov do fyzickej reality? Okrem toho mrdania a erotiky. V blogu sa k sukacim aferam dostaneme...samozrejme:-)

Aby som nesklzol do patosu a "sedimentu"-za tuto slovnu hracku-vdaka byvalej blogerke. Takze vynechame sentimentalne lamenty za "starymi casmi". Asi pred 10rokmi som otvoril blogy a priblizne 2roky cital. Bez registracie. Interakcia pod blogmi ma namotala,logicky prisiel moj nick a komentovanie. Co musim vysoko vyzdvihnut-byvala tu vysoka tolerancia administracie. Toto by som radsej podrobnejsie nerozoberal,dnes si clovek viac musi kontrolovat svoj slovnik...

Takze spomenut musim 11kocek. 8 u jednej majitelky(zdravim Ta mila S.).
1 pritulna z Vsetat:-) 2 kocicky v Prahe-cau-nepatrna.
Spominam si na 3psov. Jeden velky jak mala krava,jeden plaval v Divokej Orlici a na Pluta tiez nezabudnem. A este jedna blogerka ich mala plny kombik...nestihli sme sa zoznamit.
Za malu spomienku stoja aj krokodyli,ktore sme videli s Kapkou...pozdravujem ju.

Zazil Velke zranice s blogermi/kami,alebo kulturnejsie-gurmanske orgie. Precestoval Cesko od Prahy,cez Budejice, Moravu az po Vych. Cechy. Prilezitostny sex. Nieco aj v trojkach. A jeden osudovy vztah,ten priniesol aj parovy nick. Tu zostalo priatelstvo,sme stale nedaleko od seba a priatelsky vztah je v zivote cennym pokladom...Zdravim Elisu:-)
Takze - odkaz pre dalsie blogerske generacie: ten pravy svet zacina,az po odlozeni mobilu,ale to asi vsetci vnimaju...ci nie?