Predspánkové záblesky 1

13.7.2023 18:10 · 505 zhlédnutí midnight_rose

Existuje pojem "denné snenie", ktorému ja mimochodom často prepadám, nakoľko môj život je asi nudnejší než by som žiaľ sama chcela. Často sa mi pred očami počas toho, čo zaspávam nevedome mihajú rôzne obrazy, vymyslené scenáre, ale aj záblesky z toho, čo sa už stalo. To, že sú s erotickým nádychom nemusím asi uvádzať. ;-P

Predstavujem si veci, ktoré sa už stali a boli natoľko silné, že myšlienka na ne ma dostane aj po rokoch.

Záblesk 1: ...ako na mne leží, rukou mi zviera krk, tvrdo priráža a hovorí mi, že som jeho ku*va a pekne mu podržím. Padla facka alebo skôr plesknutie po líci a mala som mu to nahlas zopakovať. Samozrejme, že som zopakovala aj to, že mu rada poslúžim. Najdivokejší orgazmus, čo som kedy mala.

Záblesk 2 - ten istý muž (mimochodom skvelý milenec):
Omámení čarovnou bylinkou ležíme na sebe. Všetko ako v spomalenom filme. Úplná Alica v krajine zázrakov a on biely králik, za ktorých som tak rada utekala "do sna". Vychutnávala som si každý dotyk. Každý bozk bol extrémne spomalený a extrémne precítený. Najdlhšie trvajúci orgazmus v mojom živote. Povedala by som, že trval aj 2 minúty, ale môj úsudok treba brať s rezervou. Bol úplne nekonečný, dychberúci, mala som pocit, že skolabujem. Doslova "malá smrť", ako sa hovorí. Dúfam, že to nebolo poslednýkrát.

Záblesk 3 - iný muž: ...sparné horúce letné ráno a my ležíme nahí v posteli, v tom teple doslova prilepení k sebe aj k plachte pod nami, spotení z horúčavy, ale ešte väčšmi po predchádzajúcej premilovanej noci, kedy sme úplne vyčerpaní zaspali pritisnutí k sebe. Akoby žiadny reštart počas spánku nenastal a my sme len pokračovali v tom, čo sme začali predošlú noc. Nažhavení už od rána, bažiaci po nahom roztúženom tele toho druhého, spotení od horúčavy sme sa na seba vrhli. Môj najlepší ranný orgazmus. A to ja ranný sex veľmi nemusím.

A aké boli vaše NAJ?