To o mne - časť 34 ANÁL INAK

16.7.2023 12:46 · 1 388 zhlédnutí Anayaaa

Zistila som, že mám trošku okno v postupnosti toho čo sa dialo u nás doma. Dala som konzultáciu a mužom ako to vsetko nasledovalo a som zase v obraze.

Po tom čo muž začal počúvať a vnímať čo som sa mu snažila x rokov vysvetliť, sme sa jeden krásny víkend pustili do akcie. Naše pomôcky ešte nedorazili ale nadržanosť a chuť bola postačujúca. Synátor spal u babičky, juniorku som uspala celkom skoro, otvorili sme si vodku s džúsom a kecali sme. V tomto sa u nás za tie roky nič nezmenilo. Dokázali sme spolu sedieť x hodín a kecať úplne o všetkom. V ten večer sme si rozložili gauč, pustili si v tv očko a bolo nám fakt božsky.

Celé to začalo bozkávačkou, ktorá, nebudem klamať už od istej doby nebola taká vášnivá ako na začiatku. Bozkávali sme sa často ale boli to skôr také milé pusinky. Teraz to celé malo úplne iné obrátky. Ja som sa v hlave prepla do režimu bohyne a mala som pocit, že sme sa vrátili v čase na začiatok. Má svoje výhody ak ste s niekým niekolko rokov a poznáte dokonale každý kúsok svojich tiel zároveň to vie byť nevýhoda lebo to všetko dokáže zovšednieť.

Ujala som sa vedenia a bozkami sa presunula od úst k penisu. Mala som plán odpaniť jeho anál. Vedel, že ma to neskutočne fascinuje, vzrušuje, že to chcem skúsiť. Vždy to odmietol a vlastne nechcel riešiť. V tú noc bolo všetko inak. Úplne sa prepol, otvoril sa novým veciam a chcel skúsiť všetko. Jazykom som blúdila pod jeho gulkami a pomaly sa prenusula k análu. Rukou som ho pritom honila a ten muž sa reálne topil v blahu. Keď som cítila, že je pripravený, naslinila som si ukazovák a strčila som mu ho pomaly do zadku. Človek hned pri vniku cíti, že je muž uvolnený a maximálne ready. Neskutočne zavzdychal. Neprestávala som ho honiť a druhou rukou mu doslova prstovala zadok. Blížil sa k orgazmu tak som zrýchlila a on hodil taký výstrek a taký vzdych, že som ho doslova nespoznávala.

Bol z toho v šoku, zmatený, nechápal čo sa stalo. Vzrušovalo ho to, bavilo ho to a doslova ma prosil aby som to robila zas a zas. Vytiahla som svoje dildo, naolejovala ho. On však chcel moju pipku. Dali sme si opačnú 69. Ja dole on hore. Dokonalý prístup k jeho zadku. Hneď ako som mu strčila dildo do zadku, jeho penis bol stoporený a pripravený takže som si ho volnou rukou zas chytila a honila. On sa mi zaboril do pipky, jazykom valil bomby na klitorise a druhou rukou ma prstoval. To vzrušenie z toho, že mám k dispo jeho zadok bolo neskutočné. Vedela som, že sa urobím a tak som vytiahla dildo a zaborila svoju hlavu do jeho vajkovo zadkovej oblasti. Za pár minút som sa krútila v šialenom orgazme.

Dali sme si krátku pauzu a celý ten večer završili dokonalým sexuálnym splynutím. Celé to bolo tak dokonalé, tak vzrušujúce a tak prirodzené, že sme obaja neboli schopní svoje emócie popísať slovami. Nás bežný sex bol záležitosť pár minút. Teraz sme šukali niekolko hodín a ja som mala pocit, že prešla snáď pol hodina. Užívali sme si jeden druhého tak, ako už dávno nie. Sex sme mali vždy dobrý ale časom sa z toho stala všedná klasika. Robili sme to tak ako to klapalo, bozky sa nekonali, chtíč sa vyparil.

V ten večer sme sa vrátili do stavu našeho štartu. Zas tie pocity v bruchu, zas ta čistá láska, to potešenie. Ja som sa mu otvorila ako nikdy predtým. On zistil, že veci, ktoré preňho boli tabu sú vlastne super a chce ich. Dokázali sme to. Dostali sme náš vzťah do mojej vysnenej podoby. Divoký sex, experimenty, neskutočná túžba jeden po druhom. Celý týždeň sme si písali o tom čo sa stalo, boli sme na seba tak nadržaní, že sme to robili vždy keď sa dalo. Začali sme si zase písať s erotickým podtextom, začala som mu zase posielať pikantné fotky, on mal stoporené péro v práci a celé to konečne začalo dávať zmysel.

Znovu sme v sebe objavili jeden druhého. Dokázali sme zničiť stereotyp a problémy a tak ako nás sex spojil na začiatku, tak náš vzťah ožil zase vďaka nemu.