Hore ruky, dolu gate

7.9.2023 13:44 · 798 zhlédnutí EMINEzazitky

Dostali sme suhlas od paru Squirtakov na upravenie ich blogu v ktorom opisuju prve stretko s amaterskym parom. Zdalo sa nam to trochu fadne, tak by sme to skusili inovovat niecim co nam je blizke a sice vtipom, fantaziou a hravostou.

SQ vo svojom blogu pisu… Aby sme prelomili lady, tak sme si vymysleli hru pri ktorej zeny vyzlecu chlapov a chlapi zeny(samozrejme na kriz).
Koniec citatu.

Navrhujeme, aby to nebolo len take bezduché vyzliekanie, ale bolo by dobre urobit z toho EM INY ZAZITOK.

V prvom rade je kazdej zene prijemnejsie nebyt hned uplne naha, preto skor ako ju cudzi muz vyzlecie mal by je na tele, bez jej pomoci, vytvorit improvizovane jednodielne plavky, podobneho typu ako mal Borat, ale aj s podprsenkou. Ten film snad generacia narodena v minulom storoci videla:) Mladsi nech si hodia do guugla Borat plavky :))) (Aj tak si myslim, ze pre mladsich je to uz teraz nuda a blbost, oni musia este vela sukat, vela sukaaaat, nie stracat cas hlupostami:).) Na tento ucel by mohli poslulozit napr. shibari povrazky, stuhy, šatky, atd. Fantazii sa medze nekladu.

Hru zacinaju muzi. Zeny sa postavia chrbtom k sebe. Ulohou muza je vyhotovit pod strohym oblecenim zene na tele jednodielne Borat plavky. Az sa vam to zdá jednoduche, a chcete to trochu viac napadite a eroticke, tak cela manipulacia s povrazom, stuhou, ci satkou sa moze robit len zo spodnej strany satociek, tricka. alebo co ma zena na sebe oblecene. A kedze zeny stoja pri sebe takmer oprete chrbtami, tak je mozny pristup k nim len spredu. Zeny nijako pri ulohe nepomahaju s prevliekanim a viazanim plaviek.

Ked je uloha splnena a obidve zeny uz nebudu po vyzleceni uplne nahe mozu im dat muzi naraz dolu vrchne oblecenie.
To sa urobi tak, ze muz stoji oproti zene a polozi jej dlane na boky pod vrchne oblecenie.
“Na boky!”
“Nevies citat?!”
“Boky.. Nie zadok!!!”.
Jeho ruky stupaju po jej tele vyssie, vyssie a vyssieeee …
Nikde sa cestou nezastavuju! Teda iba ak hej :)
Nad hlavu uz vrchne oblecenie mozte odhodit, ako uplne zbytocne.
“Tamtararaaaa…” a mame tu prvy vysledok kreativnej tvorby muzskej casti parov.
“Samozrejme, ze ste krasne ako cisar v novych satach :)
“No dobre damy, teraz sa dosmejeme, lebo na rade ste vy”
“Uidime ake ste vy kreativne”

Uloha je uplne rovnaka. Vy odete vo svojich novych plavkach musite rovnakym sposobom uviazat stroho oblecenym muzom stojacich (so stojacim) chrbtom k sebe Borat plavky. Tie kreativnejsie mozu obzvlastnit plavky podviazanim penisu a varlat. Zato pri zaverecnom hodnoteni ziskate jeden sice maly, ale zato bezvyznamy cerveny bod :)

Ked je uloha splnena a obidvaja muzi uz nebudu po vyzleceni uplne nahi, to znamena, ze uz sa nebudu pred Vami tak hanbit:) mozte im dat naraz dolu vrchne oblecenie.
To sa urobi tak, ze zena stoji oproti muzovi (moze pripadne aj poklaknut, len bacha aby si nevypichla oko:) a polozi mu dlane na boky pod vrchne oblecenie.
“Na boky, damy!”
“Usta zavriet!”
Jej ruky stupaju po jeho tele vyssie, vyssie a vyssie …
“Ono toho bude asi vystupaneho viac, ale sustredte sa zatial na ruky”
Cestou nahor sa neni asi velmi kde zastavit, tak tuto poznamku vynechame.
Az ste uz s vrchnym oblecenim vo vyske hlavy a ten ksicht popravde nie je bohvie co, tak tam mozte aj to tricko nechat. Pokial je o cosi krajsi od certa a da sa jednym okom nan pozerat, tak tricko odhodte.
Fanfara “Tamtararaaaa…” a mame tu druhy vysledok kreativnej vyzvy zenskej casti parov.

Nakoniec si mozte vyhodnotit kreativitu a Vase navrharske schopnosti:))

Co sa bude diat potom je uz na Vas.
Ciel bol len jediny hravo, vtipne a s fantaziou sa zoznamit.