Vajcia na stôl !

27.5.2024 01:41 · 155 zhlédnutí lnvictus

Osobne sa prikláňam ku starej klasike a to nemám na mysli vajcia chlpaté, tzv prírodné. Reč bude, ako inak, o kulinárskych zážitkoch aj keď s erotickým nádychom.

Moje sympatie patria k ruským vajciam. Chutné a výdatné, napríklad na raňajky. Niekto radšej zamlsá na Henryho vajci, aj keď tých Heňov je čoraz menej. Politika sa nám ticho zakradla aj do chladničiek, kde nachádzame čoraz širší a farbistejší sortiment vajíčok.

Jeden vajíčkový zážitok som si nedávno vychutnal aj ja. A nebolo to iba jazykom.

Po absolvovaní pár hodín erotičného dusna vyrážame na ľahké ale zato výživné raňajky. Moje vajcia dostali trochu zabrať, takže je čas na cudzie. Tešíme sa na čisto orálny zážitok, ideálne na trojku s elegantným mužom. O minútku prichádza sympatický mladý čašník.

"Príjemné dobré ráno prajem. Som tu na praxi a moje meno je Benedikt. Budem vás dnes obsluhovať."

Je vysoký, štíhli a dokonca má aj motýlika. Naše plány sa začínajú napĺňať. Dáme si raňajky a potom uvidíme.

Po čašníkovom neodolateľnom vstupe rozhodujeme sa pre vajíčko Benedikt.

"Poprosím dve vajíčka s vašim menom pre dámu." Zámerne hrám senilného chlípnika. Kým objednávam, drahá vybuchne smiechom. Pochopím to tak, že sa jej páči moja improvizácia.

"Dobrá voľba, Madam!"

Čašník pochváli náš výber a odchádza s červenými ušami. Je asi len príliš neskúsený, aby s pokojom angličana zvládol skryté sexuálne narážky hostí. Jeho návrat s vajcami na striebornom podnose je doprevádzaný opätovným smiechom mojej spolustolovníčky a jej nezrozumiteľnou vetou o vajci.

"Nech sa páči Madam, dve horúce vajcia pre vás."

Uvedomí si však dvojzmysel. Mladý muž sa snaží zachrániť nepolapiteľnú situáciu. Moja drahá sa už drží okraja stola a jej smiech počuť hádam aj do kuchyne. Čašník je spotený, jednou rukou drží vajcia na podnose a druhou si nenápadne poškrabe tie svoje. Bojí sa položiť jedlo na stôl, pretože drahá akosi čudne lapá po dychu. Konečne sa mi podarí rozlúštiť niečo o vajci, ktoré vraj mám vo vačku stlačené... vraj ho mám vyložiť na stôl!!!

Sekundu ma prekvapuje jej úprimnosť pred čašníkom. Takmer zareagujem zle, keď sa mi ruka pohne smerom k môjmu rozkroku. Rozuzlenie príbehu je však celkom prozaické.

Vibračné vajíčko, ktoré si ako predjedlo schovala tam kde patrí, ovládla šialená umelá inteligencia v mojom vrecku. Nedopatrením som neuzamkol aplikáciu. Ten nekontrolovateľný smiech spôsobili náhodne sa striedajúce režimy vibrovania, ktoré vyťukali kľúče vo vačku.

Ponaučenie na záver. Správni muži by mali mať svoje vajcia stále pod kontrolou. Najmä tie, ktoré rady nadskakujú.