Trojka

25.9.2023 16:05 · 2 522 zhlédnutí PodarenyHE

Prečo to vlastne muži tak chcú? Vidieť manželku, či priateľku ako obšťastňuje iného!? Nevážiť si to, že je verná je prinajmenšom zvláštne! Už pár dní si dávam dokopy v hlave súvislosti ohľadom trojky.... Tiež sme tu mali s manželkou spoločný profil, no po rokoch sme to vzdali. Manželka chcela len zo zvedavosti skúsiť lízanie od ženy, no ako iste viete je to tu beznádejné! Prehodnotili sme situáciu a jeden večer pri vínku zo mňa vyhŕklo, že "A čo tak chlapa do trojky!" (Som jej jediný sexuálny partner) V momente som skôr zo zvedavosti na jej reakciu a reakciu ľudí na portáli nahodil inzerát, no s hrôzou sme čítali a mazali správu za správou! Manželka sa ma spýtala " To toto naozaj chceš!? ponúkať ma ako tovar takým zúfalcom, aj keď to ja nechcem!? "
Uvedomil som si že NIE NECHCEM!
Prečo chceme aby sa naše polovičky správali ako štetky? Čo za tým vlastne hľadať!? Je to dôsledok pornofantázií, ktoré sa nám podsúvajú ako tá najdokonalejšia jeb.čka na svete!? Alebo niekde vo vnútri si myslíme, že partnerka potrebuje niečo viac ako jej dávame my? Či očakávame, že sa rozbehne a vzíde z nej nejaká sexuálna dračica, ktorá po tomto zážitku nebude mať nikdy dosť!?

Písal som s mnohými "párovými" nickmi, kde sa nakoniec ukázalo že sú to len chlapi s hlavami plnými fantázií o tom ako zažijú skupinový sex, no samotné manželky ani len netušia že takýto portál vôbec existuje! :D
Každý chlap je hrdinom v správach, no po dlhšej komunikácii sa zistilo, že v konečnom dôsledku by im vlastne vadilo ak by sa dívali na ženu, ktorá si to užíva s iným, lebo je to niečo nové a svojho milého ignoruje, lebo veď ho má doma prelúskaného na všetky spôsoby.
Prečo máme vlastne tie fantázie!?

Nejdem nijako uraziť ani demotivovať tých, ktorí si žijú také vzťahy... V určitom ohľade máte môj obdiv, že tolerancie máte na rozdávanie!

Nie nemám ani depresie, len nejako mám viac času a teda dosť premýšľam aj o ľuďoch ktorých som tu spoznal aj o portáli samotnom a tak sa pýtam vás, čo si myslíte vy?

ak by niekto chcel popísať viac, kľudne mi hoďte SS... som ukecaný človek ;)