pokrok

31.10.2023 02:47 · 572 zhlédnutí nenefitka

Zoznámili sme sa v pionierskom tábore. ako deti. To bolo vtedy, ked triedne rozdiely spočívali v členstve v strane. Hoci sme boli z približne rovnakých sociálnych pomerov, nefungovalo to.
No čo vám poviem, deti.

Chcela som niečo strašne múdreho, ale, prdí mi tu mačka pod nos, tak ma prešli všetky nostalgické spomienky.

Si len spomeňte, princeznú šípkovú šiel budiť zas len princ. Všetci vieme, že život je rozprávka, tak nV to pamätajte. Nie je to o tom, že ideme nižšie alebo vyššie, je to o tom, či je to naša cesta, či po nej vládzeme ísť s ľahkosťou, či sa cítime vnútorne spokojní a, či rozumieme...
Sa sused opýtal, čo mi to môže vadiť, že mi jeho stromy tienia pol záhrady. Kurňa, to nemyslí vážne, však! Lenže, práve on je ten typ, ktorý je na jar mesiac niekde pri mori a ešte mesiac aj v lete, medzitým na chalupe v lese, tomu nemôže vadiť, že mne rastie leda brečtan tam, kde chcem mať jahody. V blahoslavenej nevedomosti netuší, že mi môže tá úroda chýbať.

No a o tom to je. Sýty hladnému neverí. Nikdy veriť nebude, nerozumie, nemá pochopenie. Hovorím, jediný súlad môže nastať v sexe, pretože, v posteli sa rieši niečo iné.

Očakávať od nerovného partnerstva viac než sex, je pošetilosť, a nádej divákov Pretty women. By mali uvádzať film ako sci fi, nech slečny nezostarnú do neplodných rokov pri hľadaní takého charizmatického chlapa)))