Solo muškarci

23.11.2023 20:59 · 1 013 zhlédnutí NightPlayers

Sve nepismeno pa ne zna čitat opis profila u kojem lipo pise da samo parove primamo za prijatelje ili eventualno zensku solo osobu. No kako glupom objasnit da je glup. U redu je napisat komentar na album ili video.... ali zasto, zasto potriba bez iti slova nekih manira poslat sliku kurca u inbox. Maloumno i ograničeno ponašanje običnih drkaroša, čast izuzecima koji su na kulturan nacin tili zapocet komunikaciju...no ista je nemoguća jer nas ne zanima uooce sa solo muskim ni pricat a kamoli sta drugo. Lipo galergije na profilu imate pa drkajte do mile volje, mi bome ne moramo znat i dobro svima. Puno priprostih ljudi koji ne vide da je seks umjetnost te da nekavi maniri moraju postojat bez obzira na jebanje kao ono prosto, jer sex je vibracijska koreografija aktera koji u ritmu glazbe plešu dodirima, izdišu stenjanjem u prodorima krutosti, utapanje u vlažnosti senzualnih dubina, u kojem je ovoj ženi dovoljna njena kurčina, koju ima. Solo frajeri u vašoj mašti možete sve, al ni on line s bome ni off line nema šanse za ništa osim tišine S naše strane, lipo svoje "kurčine" ostavite za one koji su priprosti kao i vi sami.
Parovi su dobrodošli za upoznavanje, no ni oni svi nemaju ono nesto sto cini pozitivne vibracije preko tekstualne komunikacije. Mi ne zelimo samo eventualni sex, mi zelimo prvo upoznavanje, druzenje pa onda sta bude da bude, spontanost i putenos idu ruku pod ruku, a vi solo musk nac cete neku tuku koja ni ne zna nista nego ko robot obavit sta ima, dostupna svima, malima i velikima, takvkm priprostim kurcevima triba kurvetina a to zena s ovog profila nije, vec zena koja sa svojim muskarcem uziva u seksualnim avanturama nocima, danima.
Eto, toliko od (zene) koja je napisala tekst jer mi je dodijalo vise brisat poruke a i zahtjeve za prijateljstva. Zdravi i veseli bili, bilo da ste zabili ili primili.... gol je gol🤟