Den D -Azyl

1.1.2024 15:15 · 645 zhlédnutí MiaMia---

Doladili jsme posledni detaily schuzky a ja uz sedim v tramvaji a popravde, zvedavosti nemam daleko k prasknuti. Cim jinym by to asi bylo, kdyz je pres tyden od vanoc a bramboroveho salatu a dalsich vanocnich neresti? Azyl je podle mapy kousek od konecne tramvaje, kde uz ceka muj mladsi spolecnik. Musim uznat, ze se docela vyzna, dokaze byt k zene galantni jako nejaky zraly a zkuseny muz. Opak je ale pravdou. A to me na tom laka nejvic.

Nejak se zadarilo zaridit si to doma v podvecer, i kdyz rada sukam v kteroukoli denni dobu, ale ten vecer ma sve kouzlo. Jeste mam jeden nesplneny sen, ale k tomu je potreba snih.A krb.Ale kdovi, treba i bude nekdy prano.

Nasli jsme to a uz vstupujeme do domu, o kterem byste zvenku opravdu nehadali nejake hrisne doupe pro pary, ktere nemaji kam jit.Ale tak dokazala bych si predstavit valeni ve virivce klidne dve hodiny, ale sama bych tam asi vytuhla.Uvnitr to fakt hezky voni, docela ten difuzer trefili.

Za zamcenymi dvermi nasleduje to, co jsem si tak dlouho poredstavovala. Horke rty meho nadrzeneho zajicka klouzou postupne od mych rtu, no rtu je prehnane, ja nepotrebuju ani rtenku mam malou pusu, pres krk na prsa a zpatky, pri tom se mi nezne prohrabuje v umytych vlasech a septa nejake prasarnicky. Je cim dal drzejsi a to se mi moc libi, hlavne tam dole. Kalhotky uz by se daly doslova zdimat. Aby take ne, kdyz v ni ma uz nejmene tri prsty. Zrychleny dech a pohled dolu prozrazuje, ze je rada na me, svezu se pomalu dolu a strhnu z nej dziny, vystreli vstric mym ustum jako napjaty luk. Oliznu pomalu lesknouci se spicku zaluda a......pohled do oci prosi, abych neprestavala.