Vnímaj všetko 1-Naproti sebe

4.1.2024 17:12 · 212 zhlédnutí Hesperida

Naproti sebe, prvá časť

Dve duše. Dve telá. Dve vnímajúce srdcia.

Ja a ty. V tichu hudby sedíme oproti sebe a naše duše sa stretávajú. Pohľad preniká do duší, do tela, do celého života. Vidíš vášeň, túžby, chuť, aj skrytú bolesť a neistotu. Vidíš v očiach radosť, vzrušenie aj záujem. Vidíš to, že ťa vidia. Vidia ťa.. takého aký si.

Sledujú tvoj pohľad a tvoje pohyby. Vnímajú ťa. Hladné, ale láskavé.. prechádzajú pohľadom po tvojom tele. Od tvojich očí na krk a ramená. Vnímajú tvoje pohyby, tvoje ruky jemne sa dotýkajúce svojho tela. Sledujú tvoje telo, tvoju hruď a zadívajú sa na tvoj rozkrok. Pohľad skočí na tvoju tvár a vnímajú tvoju nervozitu aj vzrušenie. Jemný úsmev naznačí, že je všetko v poriadku a pohľad opäť padne na tvoj rozkrok. Pokračuje nižšie na stehná, nohy, opäť ruky a vráti sa pomaly hore na hruď a tvár. Jazykom si jemne prejdem po perách.. pery túžiace po dotyku a chuti.

Vnímaš moju vášeň i moju neistotu. Vnímaš moju túžbu po dotyku. Neuhneš pohľadom a sleduješ ma. Dívaš sa mi do očí. Zadívaš sa na moju tvár a očami vnímaš moje pery. Usmejem sa na teba, rozochvene a nervózne si opäť oblíznem pery a jemne otvorím ústa. Z hlboka sa nadýchnem. Vnímaš môj trasúci sa dych ale pokračuješ pohľadom nižšie. Cez krk mi tvoj pohľad prejde na prsia. Vnímaš ich tvar a to ako sa dvíhajú mojimi hlbokými nádychmi. Natiahneš ruku do priestoru pred sebou. Nedotkneš sa ma. Kreslíš do vzduchu a obťahuješ krivky môjho tela. Vzrušením sa začnem jemne chvieť a rukou mi naznačíš, aby som sa upokojila. Obkresľuješ moje telo a moje krivky.. "hladíš" ma po ruke.. "dotýkaš" sa mojich pŕs a "hladíš" po stehnách. Tvoja ruka aj pohľad smerujú do môjho rozkroku. Pozrieš sa mi do očí a rukou naznačíš, aby som si vyhrnula šaty. Vyhrniem ich kúsok vyššie a ruky mi nervózne kĺžu cez silonky po mojich stehnách.

Ruku máš stále natiahnutú smerom ku mne. Máš prižmúrené oči a jemne si vlhčíš pery jazykom. Rukou veľmi nehýbeš.. len prsty sa jemne hýbu a dotýkajú obrysov môjho tela. Druhou rukou si siahneš na krk a pohladíš sa po hrudi. Pohladíš si stehná a jemne prejdú cez tvoj rozkrok. Vidím, že si vzrušený a vzbudilo to tvoju pozornosť aj tvrdosť. Pohľad aj ruku namieriš do môjho rozkroku a prstami akoby hladíš stehná. Akoby prstom prechádzaš cez rozkrok. To už moje ruky na stehnách nevydržia a jedna sa sa presunie do môjho rozkroku. Hladím sa cez silonky a v tvojom pohľade je vzrušenie aj prekvapenie. Užívaš si ten pohľad a aj sám seba pohladíš v rozkroku.

Po chvíli sa zdvihneš a prídeš ku mne. Sadneš si vedľa mňa. Chvíľu sa len sledujeme. Trasúce sa telá a vnímavé pohľady. Obaja si ideme perami naproti. Bozk je jemný, no stále je v ňom viac a viac vášne. Užívame si ho obaja. Jazyky hrajú svoju hru. Jemne ním zakrúžiš, potom zatlačíš, pokračuješ vlhkými perami. Plné a vášnivé bozky ochutnávajú toho druhého. Ruku prehodíš cez moje telo a dlaň položíš na pás. Cítim v tvojej dlani chuť a vášeň. Hladíš a stláčaš ma pevnými a vášnivými dotykmi. Ja sa zas dotknem tvojej tváre. Skĺzne cez tvoj krk na tvoje rameno a pomaly na tvoju hruď. Plné a vášnivé bozky.

Odtiahneš sa a dívame sa na seba s jemným úsmevom. Pozrieš sa na mňa a pohľadom blúdiš po mojom tele. Rukou pustíš môj bok a opäť dáš ruku do vzduchu nad moje telo. Len kúsoček nad ním. Môj pohľad prezrádza nervozitu a veľké vzrušenie. Sleduješ ako sa moja hruď dvíha a ako sa dvíhajú moje prsia. Rukou nad ne prechádzaš, ale nedotkneš sa ich. Vychutnávaš si moje vzrušenie a sleduješ moje reakcie. Neviem sa ovládnuť a moje dýchanie predchádza v jemné stony vzrušenia. Rukou "hladíš" moje prsia a "stláčaš ich". Zastonám vzrušením. Dvíham ruky a chcem sa dotknúť samej seba a pohladiť si prsia. Zastavíš ma a len šepneš: "Nechaj ich v kľude a vychutnaj si to". Vrátim ich naspäť a sledujem tvoj pohľad. Tvoja ruka blúdi nad mojim telom. Cítim tvoje "dotyky". Prechádzaš od pŕs vyššie na krk a tvár. Tvoje prsty sa jemne dotknú mojej kože. Bruškami prstov sa dotkneš môjho nosa a líc a veľmi jemne prechádzajú cez moje pery. Jemne ich pootvorím a ešte chvíľu ich hladíš. Potom ruku opäť nadvihneš a nasmeruješ ju nad moju hruď. Smeruješ ju nad moje prsia, nad moje boky a bruško. Smeruješ ju nad moje stehná a do rozkroku. "Nedá sa to vydržať" poviem ti..