Garbage

13.1.2024 11:26 · 195 zhlédnutí TMVSOM

Dnes to nebude o odpadkoch, ale o sukniach. Ale preco potom ten nazov? Lebo je to meno skupiny, ktoru pocuvam uz takmer 28 rokov. Presnejsie vtedy niekedy som sa zalubil do tych sukni, ci siat, ktore nosi spevacka Shirley Manson.
Prave v klipe I’m only happy when it rains ma na sebe niekolko z tych sukniciek, ktore doteraz milujem.

A mam velke stastie, ze moja manzelka o tomto vie. A ze si rada oblieka prave tento typ sukne ci siat. Nemam rad minisukne, v tom obtiahnutom style. Ani neviem, ci vobec niekedy v zivote som na zenu, ktora v danej chvili mala na sebe obtiahnutu minisuknu, povedal, ze je sexi.
Nepacia sa mi tie obtiahnute zadky s rysujucimi sa nohavickami.

Ale ked vidim zensku v tej sirokej sukni, alebo satach, kde sa nadherne vynimaju stehienka. Ked kraca zenska v sukni do polky stehien, ktora je dole tak uzasne rozsirena, mne sa roztiahuju cievy v penise.

Moja milovana to dobre vie. Aj na vianoce si dala premierovo take saty. Nuz a ked sa zohna k darcekom pod stromcek, mal som velke problemy sa ovladnut a nepretiahnut ju priamo tam.

Priznavam sa, ze nie som velmi rad, ked ju rano v takych satach objavim, ze idem do prace. Ze iny chlap sa bude pozerat na jej sexi stehienka a striehnut na ten okamih, ked sa mierne predkloni, a ukaze sa kus jej nohy az pod zadocek. Zatial u mna tie kaudalisticke sklony neprepukli.
Nakoniec vsak si poviem, ze ved nech sa pozru. Aj sa tak rad pozriem. Preto milujem Garbage. Preto si stale pozriem klipy so Shirley Manson. Naucila ma kratke sukne do polky stehien, naspodu rozsirene.