Ty si láška,

2.2.2024 12:55 · 370 zhlédnutí nenefitka

hovorím kocúrovi a láskypne ho hladím po srsti. Pokračujem v jednostrannej komunikácii, a dodám, ty si láska, ostatní sú čuráci.

Kandidát na cenu "Čurák dňa" je...
Milí páni, povedzte sami, či si to nezaslúži. Môžete mu prípadne aj dať po čuni, že vám robí zlé meno.

Nebudem vás napínať, je to veľmi pekný chlap. V mladšom strednom veku. Fotky má slušné, skoro ako na občiansky. Nedôveru sa snaží prelomiť lichotením. Skoro každý deň má v profile iné mesto. Lebo obchodný cestujúci, zástupca. Tuším rozváža acylpirín. To je celkom nepodstatné. Podstatné je, že naša malá republika je nepríjemne veľká, ak by sa človek rád vrátil do svojej postele. Spať treba a viete, hotely sú drahé.

Geniálny chlapík rozhodil udičky. Zameral sa na staršie osamelé ženy, pretože, tak troška potrebuje materinské zaopatrenie v podobe večere, a zas tak staré nie, aby mal nechuť odrobiť si večeru v jej posteli. Samozrejme má len služobné auto, čím oznámil, že inak, ako služobne do vašich končín nezavíta. To už som sa smiala, a skoro som mu povedala že patent na takéto šetrenie diét už vlastní sto rokov niekto iný, ibaže, v tej dobe a tomu hovorilo sobášny podvodník, lebo žiadna žena by ho pod inou zámienkou neprichýlila.

Doba sa mení, humoristi zostávajú)))