Zrodenie legendy - šukoblogeri

14.2.2024 00:37 · 242 zhlédnutí lnvictus

Viete čo je najúžasnejšie na móde?

Ak sa vám drie na jazyk, že najlepšie bude možnosť rozprávkovo zbohatnúť, prípadne skrz módu byť vďačným sponzorom už aj tak bohatých ľudí, ste úplne mimo. Zaiste, ten chvíľkový hrejivý pocit byť stredobodom pozornosti stojí za kratšiu úvahu.... Ale!

Najúžasnejšie na móde je, že sa so železnou pravidelnosťou vracajú v nej štýly, vychytávky a kreácie do ktorých sa takmer všetci na chvíľu úplne zbláznime. Nejaký ten primeraný tuning je samozrejme žiaduci aj potrebný aby priaznivcov ale aj nepriaznivcov najnovšej vlny udržal v strehu.

Niečo podobné sa deje už dlhšiu dobu okolo fámy o tom či blogeri šukajú alebo patria skôr ku skupine teoretikov, ktorí síce majú názor na najnovšie trendy, ale v živote si neodvážili pre extravagantný účes, kerku či napríklad hriešne drahý supermódny pelech pre milovaného štvornohého (dvoj?) miláčika.

Takže čo bolo prv vajco alebo sliepka?

Boli tu prv blogeri, ktorí si (takmer) nikdy nezašukali a preto odhodlane a pevne si chopili pera (s krátkym e) alebo nebodaj vášniví praktici? Tí, ktorí sa prešukali cez bakalársky a neskôr magisterský stupeň milostných vied až ku svojmu veľkému doktorátu v šukaní? Potom už ako ctení profesori z akadémie nepraktizovali žiaden riskantný šuk v teréne ale venovali sa radšej už len písmenkovým výronom do istých amatérskych otvorov.

Ako každá legenda, aj táto má reálne základy. Ak ste spolutvorcami, živiteľmi mystického príbehu o blogeroch, ktorí (ne)šukajú, podeľte sa prosím o názory. Pri ďalšom, a nesporne skorom, návrate tejto vdačnej témy bude inšpiráciou pre mnohých.