Prirodzený inštinkt.

27.3.2024 09:51 · 375 zhlédnutí SiGa

Neviem úplne aký názov by sedel na tento Blog. Nižšie je krátky príbeh z pohľadu tretej osoby, aby sa čitateľ mohol vcítiť a mal pocit že píšem o ňom. Príbeh je z predošlej noci. V zásade nejde o nič výnimočné. Sme manželia 24 rokov a sexu je menej ako by som chcel ja a asi viac ako by chcela ona...to tu tiež nie je nič výnimočné. Zaujíma ma či sa to stáva aj iným...abstinenciou nahromadený chtíč a potom strata kontroly. Sú aj ženy ktoré nechcene abstinujú? Je možné že sa prebudí aj žena s chuťou ktorú už nemôže potláčať? Ako to riešite vy iný muži?

Spíš a vedľa teba, je spiaca aj tvoja žena. Vonia ako vždy nádherne a aj keď si to ona neuvedomuje jej telo, cez jej vôňu stále provokuje tvoj chtíč. Preberáš sa na to že ti stojí a pulzuje vták. Snažíš sa zaspať, no nedá sa ti. V polo spánku sa k nej pritúliš ešte bližšie a objímeš ju. Dúfaš že nebude trvať dlho a zase upadneš do spánku. V lone cítiš jej krásne zaoblený zadoček a dlane vnímajú jej blízkosť, prsia, krásne bruško. Kúsok od tvojich pier je jej uško a odhalená šija.... Letmo ju pobozkáš, pohladíš. No ona ďalej spí. Len sa jemne zavlní a jej pokožkou prebehne mráz.

Už si prebratý a úplne opitý jej vôňou. Pohladíš jej zadoček a stehná. Neodoláš a chceš ho cítiť bez prekrytia pyžamom. Opatrne odhalíš nahé pozadie a zase jemne blúdiš po jej dokonalom tele. No s chuťou narastá aj odvaha... Pri hladení zadočku dáš do pohybu dôraz, tak aby sa jej polky krásne od seba oddelili. Ona stále spí. No necítiš zatínanie svalov ani inú formu odporu, práve naopak. Jemne sa zadoček vysunie tvojim smerom. Náznak spolupráce ťa zbaví posledných zvyškov váhania a ty to chceš vidieť z blízka. Bozkami a hladením sa zošuchneš dole k jej pozadiu. Jemnými dotykmi skúmaš jej nádherne krivky. Opäť hladením oddelíš polky od seba a v tme, len s odleskom od mesiaca svietiaceho z poza okna sa pred tebou odhalí krásna voňavá mušlička. Neodoláš a jazykom prejdeš po jej zadočku cez obe dierky až na stvrdnutý brmbolček. Skúmaš ju ako nevidiaci, len cez zmysly hmatu, vône a chuti. ....Už nedokážeš prestať. Zrazu zacítiš jej protipohyb jemný náznak vlnenia a začuješ jej jemnučké vzdychanie a zrýchlený dych... Záplava vášne zvlhčí jej jaskynku a ty si praješ aby tento pocit už nikdy neskončil. Chceš ju celú, Chceš všetko a chceš aby stratila všetky zábrany. Potrebuješ ju vidieť v tranze. Chceš aby túžila tak ako túžiš aj ty. Keď cítiš aká je horúca a mokrá, prestanú ti stačiť tvoje ruky a pery. Musíš ju cítiť na žaludi. Jemne jej ho priložíš do rozkroku a začneš ju ním skúmať. Hladiť, kĺzať od zadočku až po klitoris.... Vždy keď prechádzaš ponad jaskynku cítiš jej protipohyb. Závojíky obopnú tvoju špičku. no ty sa chceš hrať a tak pokračuješ v kĺzaní po jej okolí.... Je dokonalá... vieš že nebude trvať dlho a ucítiš jej objatie. Nahneš sa pre bozk, pre ochutnanie jej uška. Pritlačíš jej pery na šiju. To už ale cítiš ako si celý do nej vkĺzol... Podsunieš pod jej zadoček vankúš a celou silou sa o ňu oprieš....Zastená a nohy voľne spustí na široko, tak aby si smel prirážať. Tvoje stiahnuté gule jej plieskajú o zadoček. Podoberieš si ju do dlaní aby si každý príraz zdôraznil pevným pridržaním v najhlbšej polohe. .... Vnímaš každý jej šťavnatý milimeter...

Ste spolu tak dlho a stále ju tak miluješ. Je dokonalá, si šťastný. Cítiš ako ťa objíma rukami aj nohami. Vnímaš jej dych, zrýchlený tep. Pulzujúce sťahy v rozkroku.... Si ako someliér ktorý dostal do rúk skvost a snaží sa zachytiť všetky ponúkané vnemy a chute. Zábrany už nie sú potrebné. jej stehná ťa zovrely, jej nechty sa zaryli do tvojho chrbta a jej mušlička ťa doslova žmýka. V okamihu ťa zaplaví pocit rozkoše a uvoľnenia. Cítiš ako z teba vytryskol gejzír vášne... si paralyzovaní a šťastný. Jemne sa spolu zvíjate v orgazmických kŕčoch. Zasunutý na doraz cítiš ako sa z nej valí tvoja a jej šťava. Pohladenie a bozky predlžujú to nádherné spojenie. Iskra v jej očiach a náznak úsmevu za sprievodu zrýchleného dychu ťa roby šťastným. V celom vesmíre si len ty a ona. Chceš prísľub že to smieš zažívať každý deň, tak často ako sa to len dá. Sila sa stráca a s ustupujúcim stoporením z nej vykĺzneš. Cítiš ako z nej vytekajú zvyšky tvojho vrcholu. Schúli sa do klbka a ty sa k nej pritisneš. Obalíš ju tvojim mužným telom a konečne ti už nič nebráni v pokojnom spánku. Nie je nič krajšie ako spoločné prebúdzanie s úsmevom ktorý ti pripomenie že to nebol len sen.