A bola (amatérska) svadba…

29.3.2024 10:11 · 644 zhlédnutí 2onanisti


Milí blogeri a priaznivci blogov,
Ako už z nadpisu vyplýva, dnes to nebude o ďalšom sexuálnom zážitku či stretnutiu s ďalšími amatérmi. Len by sme sa vám radi pochválili, že dvaja amatéri si minulý víkend povedali vzájomné ÁNO!

Áno, zoznámili sme sa pred tri a pol rokmi tu na „amatéroch“. Bola to spanilá jazda naplnená romantikou, tajomstvom, sebapoznávaním, erotikou, nevšednými zážitkami, zvrhlosťou, obohacovaním sa navzájom, ktorá stále pokračuje...
Ani jeden z nás netušil, že na amatéroch je možné nájsť spriaznenú dušu. Ani jeden z nás netušil, akým pokladom si budeme navzájom. Ani jeden z nás netušil, ako veľmi to ovplyvní naše doterajšie životy. Ani jeden z nás netušil, že láska môže nadobudnúť také rozmery a mať takú podobu, ako nadobudla v našom vzťahu.
Je to niečo, čo sa nezažíva opakovane – niekoľkokrát za život. Ak má človek vôbec šťastie to zažiť. Je to niečo, čo neprichádza s každým zamilovaním. Je potrebné si to vybudovať a pracovať na tom spoločne. Nie je to až tak ťažké, ak do toho idete obaja skutočne na plno a s absolútnou úprimnosťou, nie len vzájomne, ale predovšetkým k sebe samým.

Dovolím si zacitovať niekoľko riadkov zo sľubu pre svojho Drahého:
23.3.2024 to bude takmer presne tri a pol roka, čo sme sa prvý raz stretli. Obaja zvedaví, kto je na druhej strane. Ja v klobúku so zapleteným copom. Ty ešte bez brady, v okuliaroch, bez ktorých nemáš tvár :D
Odvtedy uplynulo len pár dní, kedy sme si pre seba neukradli aspoň chvíľu.
Tie roky sa mi zdajú ako omnoho dlhšia doba, pretože naše stretnutia, zážitky, výlety a neskôr aj spoločné nažívanie sú tak intenzívne a nestereotypné.
Na druhú stranu si veľmi zreteľne vybavujem, ako som už po pár dňoch cítila, že s Tebou to bude aspoň na jeden život.
Bolo to presne tu. Pri kačacích hodoch. Vtedy sme jedli z jedného taniera (a už nám to ostalo). Vesmír akoby sa zredukoval len na priestor medzi nami a všetko ostatné sa prepadlo do čiernej diery. Vnímala som chuť vína, svoj omámený úsmev a dotyk Tvojej ruky na mojej. To bolo všetko. Celý môj vesmír.
Som rada, že práve na tomto mieste, ktoré je pre nás tak symbolické, si povieme nie len tak obyčajné áno. Ale ÁNO, ktorým to puto medzi nami stvrdíme aspoň na jeden život a čo bude po ňom, sa ešte uvidí, haha...

A samotná svadba? Pre nás to bolo niečo nečakane očarujúce a pokojne by sme si to zopakovali znovu – áno, samozrejme spolu... Najväčšou odmenou je nám počuť úprimné slová chvály na všetko od nádherných šiat nevesty (neobvyklý a elegantný oblek ženícha), výzdoby, programu až po „degustačné menu“ a to aj napriek tomu, že sme všetko organizovali v absolútnom pokoji, bez stresov a v priebehu dvoch mesiacov.
Niektorým svadobčanom možno na sekundu stuhla krv v žilách, keď u oltára z úst ženícha nezaznelo len obyčajné „áno“, ale „Nikdy v živote....“ a ďalej pokračoval “....som nebol taký šťastný, takže áno!“.
Nechceme sa len chváliť vlastným šťastím. Chceme, aby to bolo posolstvo aj pre vás ostatných. Radi by sme vám priniesli nádej, že aj na amatéroch sa dá spoznať spriaznená duša vo všetkých ohľadoch, výnimočný vzťah, úžasný sexuálny partner, láska vášho života!
Tak to nevzdávajte! Možno sa ten niekto schováva za správou, ktorá vám prišla dnes.

S pozdravom 2onanisti
(MissKiss & Shaolin)