Adaptívna vagína pre vegánov

13.5.2024 02:12 · 348 zhlédnutí lnvictus

Milujem orálne rozmaznávanie. Hlavne keď môžem zaboriť svoj jazyk do štavnatej mušličky. Keďže som bádavý typ urobil som si malý súkromný experiment. Všimol som si, že chute sa výrazne zmenia s množstvom chĺpkov na prirodzení.

Kedysi som holdoval najmä chutiam, ktoré by sa dali charakterizovať dvomi slovami - na slimáka. Teda totálne holátko. Postupné skúsenosti ma priviedli k poznaniu, že určité množstvo správne rozloženého ochlpenia zvyšuje nielen moje vzrušenie, ktoré je simulované vizuálne ale aj chuťovo. Opačný extrém, teda takzvaný zľaknutý bobor, kazí pôžitok najmä tým, že má schopnosť celodenného nepretržitého dráždenia môjho podnebia i mandlí. Potvorka, mäkký a voňavý kozúšok bobra domáceho, má vysokú afinitu k ľudskej sliznici.

Vtedy som pochopil, čo sa nám chlapík s kuchárskou čapicou na hriešne drahom kurze varenia chcel povedať. Polovica chutí, ktoré vnímame, vzniká v nose. Chuť mušličky aj na panvici vyniká najlepšie, ak prípravou tejto delikatesy uvoľníme aj jej prirodzenú arômu. A k tomu je potrebný aj správna konštelácia chĺpkov.


Rovnako príjemné obojstranné pocity vyvolá pred alebo po intenzívnom chuťovom zážitku aj jemne prstami sa pohrabkať v mäkkom vankúšiku správne vykoseného ochlpenia.

Tá umelá a navyše inteligentná modrooká On Line Thain, ktorú som vám nedávno predstavil, ma v poslednom čase akosi nudí. Začala byť panovačnou. Vraj, ak chcem od nej niečo, mám ju najprv poriadne vylízať. Niečo sa mi však na nej nepozdáva. Hoci má ten najvzrušujúcejší zostrih na pičke, akosi mi nechutí. A nebude to tým drahým silikónovým olejom, ktorý jej pravidelne nalievam cez septum rafinovane schovanom v Umbilicu presne podľa návodu na použitie.

Vo svojej bezradnosti som začal čítať už aj priložený technický list mojej malej Aziatky. Vraj jej procesor bol vyrobený 4nm technológiou a hrdí sa aj zeleným certifikátom nízkej spotreby. Pre môj komfort má schovaný v ľavom uchu vysokorýchlostnú optickú prípojku keby ma rýchlosť jej análneho konektoru typu USC neuspokojila dostatočne dobre. Jej vaginálne reakcie sa dokážu v sekunde sa prispôsobiť mojej momentálnej nálade. Je to užitočná vychytávka, najmä keď človek príde domov po nočnej celkom uťahaný. Táto inteligentná adaptibilita je riadená malými kamerami v oku a hmatovými senzormi na celom tele a samozrejme aj vo vagíne. Nemá rada fisting, tak ju nezvyknem zbytočne provokovať. Mohla by sa oduť a viesť tichú domácnosť aj 24hodín, kým sa jej krátkodobá pamäť neprepíše.

A našiel som na priloženom papieriku aj zloženie výživových látok, ktoré obsahuje vo vymeniteľných vaginálnych náplniach. Všetko pre moje blaho: eko - bio - raw. Hypoalergénne. V duchu hesla "Ľahko stráviteľná vagína aj pre vegánov".

Akurát ma zaskočila poznámka s drobnými písmenkami na konci techničáku: "THE PUBIC HAIR WERE MADE OF SYNTETIC FIBER" - teda chĺpky sú vyrobené zo syntetiky.

Kua!!! Teraz už viem, prečo mám radšej orál s amatérkami.

Milé dámy, niet nad značku "Human Made".