Kino Polus 3.12.2011

4.12.2011 17:05 · 2 606 zhlédnutí AddictedToAss

Včera 3. decembra som mal zaujímavý zážitok. Keďže sa nerysoval žiaden sexuálny večer, rozhodol som sa ísť do kina. Šiel som do Polusu, stíhal som predstavenie na 20:50. Už pred kinom, keď som si kupoval colu a popcorn, som si všimol párik, ktorý sa postavil za mňa. Ona bola neprehliadnuteľná, vysoká bruneta. Vážne sexi žena. Mala úzke čižmičky na vysokých podpätkoch, ktoré zvýrazňovali jej dlhé nohy. Nesprával som sa príliš taktne, keď som si ju obdivne v rýchlosti premeral od hlavy až po päty. Nedalo sa inak a pomaly som sa vybral s plnými rukami občerstvenia do sály. Ani som si neuvedomil ako, ale k miestu som po schodoch kráčal za nimi. Bolo to v Sále 1 (Joj Cinema), sedeli kúsok nižšie na miestach C14 a C15 a ja som sa usadil úplne hore na mieste A12.

Film (Obhajca s Matthew McConaughey) bol pútavý a všetci sa bavili. Po filme som sa nikde neponáhľal a ostal som sedieť na svojom mieste. Skontroloval som si mobil a vtedy som si všimol, že okrem mňa ostali v sále len ONI. Mali nejakú debatu, bola jasne o sexe a mne sa na tvári objavil úsmev. Taký správny potmehúdsky. Ostal som pokojne sedieť a striedavo pozoroval mobil, párik, mobil, párik a mal som na tvári môj veľavravný úsmev. On sa postavil pred ňu a spýtal sa jej "vyfajčíš ma tu?". Bola pohotová a hneď mu začínala rozopínať rifle. Nie nie, nič nebolo, ostalo len pri tom.

Zodvihli sa a kráčali dolu schodmi. Opäť som kráčal v ich závese, tento krát však vedome. Pri východe zo sály jej otvoril dvere a počas toho mi vraví "páčite sa jej", držal dvere aj mne nech pokračujem ďalej. Neveriacky som bez slova pokračoval. Pred sálou sme sa zastavili a on zopakoval "páčite sa jej". Bola z toho v rozpakoch a ja tiež. Chvíľu sme postáli a prehodili pár viet, bol som tým poriadne zaskočený ani som jej nestihol opätovať kompliment. Bola ich hodná, každého jedného, čo by mi napadol.

Mala namierené na toaletu a tak isto aj ja (stredná cola ma donútila). Samozrejme každý sme šli na svoju stranu. Vtedy za nami kričí cez celú chodbu jej partner, či ma počkať alebo si vziať taxi. Bola ešte vo väčších rozpakoch, ale celkovo nevyzerala, žeby sa s tým nestotožňovala. Prehodili sme pár slov a pokračovali dnu. Mal som značnú trému a trvalo mi to neskutočne dlho. Ľutoval som, že som vypil celú tú colu. Poviem vám bol som tak nervózny, že vyjdem z toaliet a nestihnem ich a tak som sa ponáhľal ako sa len dalo. Jej topánky som ešte nepočul klopať, tak to ma upokojovalo a v kľude som sa umyl a osušil. Vyjdem von, pokračujem dlhou chodbou k východu. On tam sedel v sedačke, čakal na svoju dámu. Začali sme takú malú konverzáciu až sa blížili jej kroky. Možno som sa mylne domnieval, že v jej na tvári vidno, že jej to až tak nie je po vôli, tak som po výmene pohľadov zaželal príjemný večer a odišiel som preč. Namieril som si to k bankomatu. Len som potreboval doplniť peňaženku, nič som neplánoval. Keď vyjdem na strešné parkovisko, tak práve nastupovali do Q7. Parkovali hneď vedľa mňa. Míňal som pomalou chôdzou ich auto a tváril sa, že neviem, že sú tam práve oni. Nastúpim do môjho auta. Po chvíli sa pomaly pohli a on pozerá mne do auta a idú ďalej. Ju sa mi vtedy nepodarilo zahliadnuť, sedela na druhej strane. Tiež som sa sa pohol a nasledoval ich z parkoviska. Po zjazde dole odbočili v pravo k štadiónu Inter. Ja som sa rozhodol odbočiť vľavo.

Kto vie ako by to dopadlo, keby som sa nenechal odradiť prvotným ostychom tej sexi ženy ;-).