to bych neřek. Bejt submisivní neznamená ležet jak prkno...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No, to zírám
neslušný chlapec. Zřejmě trpící nějakou poruchou. Škoda že význam slov nelze pochopit. Ale o to zajímavější
. Jen mě mrzí že když píši jako chlap nebo pár dám to vědět. Přeci nebudu z lidí tady dělat...., ale toto

To je místní pošuk, slouží k pobavení fóra 

Ma 2 červené profily, Fernand a Kleopetr
Často píše u obou hned po sobě, aby to lidem dříve došlo.
A děda se za klávesnicí baví, myslí si jak mu to všichni žerou, ale prokouknut byl již dávno.
Bude muset brzy založit nové červené nicky
Tyhle už má profláklé

Ma 2 červené profily, Fernand a Kleopetr

Často píše u obou hned po sobě, aby to lidem dříve došlo.
A děda se za klávesnicí baví, myslí si jak mu to všichni žerou, ale prokouknut byl již dávno.
Bude muset brzy založit nové červené nicky

Tyhle už má profláklé

Promluvila dáma, vyloženě křehká žena 

Ty si ženská jak z kozí píče šrajtofel
Tipoval bych to na havíře, slévače,.. pochopitelně dneska už v důchodu, malý, tlustý, s komplexem a 2 profily atd
Prostě Fernand a Kleopetr

Ty si ženská jak z kozí píče šrajtofel

Tipoval bych to na havíře, slévače,.. pochopitelně dneska už v důchodu, malý, tlustý, s komplexem a 2 profily atd

Prostě Fernand a Kleopetr

Prý chlape....

Je to kluk, jako buk

Je to kluk, jako buk

Ano byla taková,bohužel :( no tak koukám že teda už si asi neužije super sex vid? :)
jo, přítelkyně zrovna tak. Vždycky to s ní bylo skvělý, ale po vysazení HA je to teprve jízda :) To, že musíme používat kondom je jen malá daň :)
myslel jsem že byla taková vždycky že jen ležela a moc se do ničeho nepouštěla :) a prášky bere. Právě bych chtěl takovou extra samici :D
Pokud se jí to bojíš říct co čekáš tu? Že ji to někdo vysvětlí telepaticky?
Radši vysvětlit fyzicky, názorně. Mám trenérské zkoušky, obor sex

Kouknou, Kleopetr, ty a tvůj teplý brácha Fernand, hoď se do klidu, nebo si poměřte šulíny a nereaguj k věcem o kterých nic nevíš...ty chlape 

Pořád to samé
Pořád to samé