Náhodou, přírodně zarostlý klín je velmi vzrušující, prostě nejvyšší lvl.....
U mne bohužel pouze v černém provedení.
Tak jak nemám rád světlé, zrzavé, atd, tak je miluji v černém provedení. Čím víc, tím líp
Bohužel většina dnešních žen to často vidí jinak a holí se....
Kdysi jsem narazil na jednu neoholenou, od té doby bohužel už ani na oholenou ani neoholenou jsem nenarazil. Výsledkem bylo ale to, že se nepostavil. Nebylo na co, když to krásné je schované někde v houští. Nechápu to skrývání.
Kdysi na vojně měli vojáci povoleno mít vousy jen když měli nějaký kožní problém, jinak museli mít tvář oholenou.
Vím, nejsme na vojně, neplatí tu Základní řády, ale je to je tak pro srovnání.
Myšlení měnit nemusím. Prostě drn mě nevzruší, všechno okolo může být NEJ, ale bobr zkrátka ne.
Zrovna tak když koukám na fotky nebo videa s pralesem, kde jsou většinou záběry jen detailu a okolo nic jiného není, podle čeho bych mohl soudit i to ostatní.
A co jsem četl tady od ostatních, tak chlupaté mají i nějaký zvláštní odér, který nejde zlikvidovat, ani kdyby se 5x denně koupala v Savu. To samozřejmě platí i u opačného pohlaví. A chlupy v ústech při orálu taky nebudou asi to pravé ořechové.
Jo,Konečně jsem pochopil,že tou nečistotou asi myslíš,že nemá oholený klín.A co?Někomu se to líbí,tobě evidentně ne.Tvůj problém.A nevím proč to stále někomu vadí.Je to nějaká móda a nebo nařizování,že se mají ženy holit?Jako snad nařizování,že se nemají nosit ponožky v sandálech?Proč?A už dlouho se mluví o tom,že chlupy na přirození rostou z hygienického hlediska.Mě osobně je jedno jak si žena klín upravuje,ale myslím si,že jestli někdo striktně a tvrdě vyžaduje ženský klín čistě vyholený tak to zavání pedofílijí.
svlékni se před ním
která manželka umí takto poslouchat??
U mne bohužel pouze v černém provedení.
Tak jak nemám rád světlé, zrzavé, atd, tak je miluji v černém provedení. Čím víc, tím líp
Bohužel většina dnešních žen to často vidí jinak a holí se....
Kdysi na vojně měli vojáci povoleno mít vousy jen když měli nějaký kožní problém, jinak museli mít tvář oholenou.
Vím, nejsme na vojně, neplatí tu Základní řády, ale je to je tak pro srovnání.
Zrovna tak když koukám na fotky nebo videa s pralesem, kde jsou většinou záběry jen detailu a okolo nic jiného není, podle čeho bych mohl soudit i to ostatní.
A co jsem četl tady od ostatních, tak chlupaté mají i nějaký zvláštní odér, který nejde zlikvidovat, ani kdyby se 5x denně koupala v Savu. To samozřejmě platí i u opačného pohlaví. A chlupy v ústech při orálu taky nebudou asi to pravé ořechové.