Baculky

Baculky

Ahoj mám takový zvláštní problém, jestli to teda nazývat problémem. Když se podívám na oblečenou hubenou holku, tak se mi líbí, ale ve chvíli kdy ji vidím svlečenou, tak mě prostě nepřitahuje a často se mi ani nepostaví. V případě baculek, to mám tak nějak naopak, tím netvrdím, že se mi nelíbí oblečené baculky, ale když mám před sebou nahou baculku a dotýkám se jí, tak mě to neuvěřitelně vzrušuje. Má to někdo podobně, nebo sem prostě divnej? :)
Ahoj.Baculky jsou hezké a k nakousnutí,líbí se mí jejich tělo.
Zdar Jednoduše musím souhlasit...
Ono je baculka a baculka....mam rad, kdyz je u zenske na co sahnout,ale pokud je vyzrana jak prase, tak to uz ne....
Baculky jsou nejhezčí když rozvlni svoje kypre boky a svoje velké bříško, tak je to nádhera. Jo proti hubenejm nic nemám taky se mi líbí ale baculky jsou nej .
Venditi
Venditi Neaktivní před 4 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jj souhlas. Moc krásná baculka. To bych si také nechal líbit.
Snad pouhé zvědavosti vděčím za to, že jsem její profil rozklikl.
A tohle opravdu NENÍ bacule. To je silně obézní žena.
Více radši hodnotit a komentovat nebudu *23**23*
Ahoj mám to stejně a jsem rad ze mam jednu doma poste kus ženské je základ
Já to mám jinak. Do určité míry to jde, ale baculky nemusím.
No tvl, já tvrdnu už jen když jdu v Kaufu kolem regálu s máslem, sádlem a margaríny! *2*
y e s ......................................................................... 30 znaků
To je tak těžké pochopit nadsázku ?
Uplácat prsa kdekoli je krásně výstižné :)
Bohužel to mám tak i ja ja když vydim baculku sem z toho vzrušenej
Vidim, ze jsi z toho uplne tvrdej, i jen kdyz na to pomyslis.
Jsi v pořádku. Nějaká madla lásky musí být, jinak to není sex ale tanec smrti*2* Kostnaté prdele co nám servírují média jako vzory krásy nejsou pro normální chlapi.