První pohlavní styk

Kdy jste "to" dělali poprvé?

Ahoj,ja v šesté třídě, ona byla o dost starší a já zvědavý kluk :-)
A kolikrát so propadnul, než si se dostal až do 6. třídy?
.... o panenství jsem přišla mezi druhákem a třeťákem na gymplu - bylo mi 17 a půl ... a kamarádky na mě tehdy koukaly dost divně, že už nejsem panna *22* .....
to iba zavideli kasli na take kamaratky
Na redlightstreet v Amsterdamu na 23 narozeniny
ja o to přišel v 15ti a byla ta echt rychlovka 3x jsem přirazil a hotovo dvacet *125*
Možná kdybych měl s kým v 15ti, tak by stačilo 3x, ale když jsem začal v 25ti, tak ani po 2h nic. A to jsem netušil, že to bude další 3 roky pořád stejné a naivně si myslel, že když to ukončím a najdu akčnější protejšek, že to bude lepší. No nebylo, protože žádný jiný protějšek se už v podstatě neobjevil
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jejej....to už je let. Mě 16, jí o 12 let víc, kamarádka mé o dost starší ségry. V únoru v parku na lavičce... Ještě, že tenkrát bylo celkem teplé předjaří. Ale stejně mě zábl zadek, jak na mě nasedala...*6*
Já až ve 20ti. A bud jsem byl tak nervózní nebo tak nadržený že jsem se neudělal. I když mi stal jak kůl
Jestli nekecas, tak to jsme dva *3*
Jsme tři... Tedy alespoň na amatérech co napsali komentář....
Tak to buď rád a užívej života až to přijde tak ti to zachutná a sled událostí bude hodně sexu pak málo času na kámoše na záliby následuje buď svatba nebo dítě záleží co dřív a konec a jen starosti starosti a atd. A začneš vzpomynat na staré dobré časy bez sexu*3*
Taky až ve 23, po roce vztahu, jsme spolu dodnes.
Já měl predtim na holky smulu a ona měla trochu trauma, protože byvalej ji do toho az moc nutil, malém i znásilnil.
Občas si ale říkám, ze bych rad poznal i jiné vody :D
Já ve 20...a stále jsme spolu, jinou jsem nezkusil :(
Já měl první zkušenosti v 18 a pohlavní styk v 19. Jenže většina mých kamarádů byly podobní outsideři jako já, tak mi to nepřišlo. A dneska je mi to uplně jedno :-)
V 16-ti mě velice příjemně zneužila....nebo použila...o 12 let starší kamarádka mé sestry.Takže tak......*4*
Přidáme i naší zkušenost. Jen nám 30 a 28. On první zkušenost v 18 letech ona v 16 letech. A myslím, že naši vrstevníci to měli dost podobně.
Tak to jsem ho trumfnul. Já až v 28.
Můj první pohlavní styk se ženou a dosud i manželkou v 21 letech. A první styk s mužem v mých 45 letech.
No u mě to bylo právě ve 14-ctém roce života,kdy jsem měl poprvé pohl.styk s o rok starší dívkou.V 15.letech přišla ještě jedna zkušenost s 24 letou ženou .
S aktivnim sexuálním životem jsem začal v 18.letech.
Tak já se taky přidám...
Týden po 18 narozeninách.
Úplně jsem se lekl toho tepla, jak ho vzala do pusy . Zvadnul. Měl jsem z toho deprese celý týden, než jsem pak v sobotu odpoledne zasunul do krásné šťavnaté pipiny a zjistil, že to lidské teplo je celkem fajn. Teď je mi 40 a sexu je jak šafránu. Spíš mi vyjde vstříc a pohoní nebo zasune cévku....
Ale dodnes vzpomínám, jaké to byly úžasné začátky ...
Taky jsem poprve zasunul ve 14. letech a jí bylo taky 14 let.Záměrně píšu zasunul,pak vysunul,asi tak 3x a hned přišel výstřik.
Také jsem poprvé to měl ve 14. (upraveno)
Tak já jsem o to přišel v 17 a jí bylo 36 vdaná lampasácká panička. Už tehdy jsem měl svůj byt a ona ke mě chodila dvakrát týdně. Doma řekla, že jde na cvičení. Trvalo to přes rok. Nejvíce mě poprvé rozhodilo když mě sama od sebe začala kouřit. Nebyl internet a podobně. Rád na to vzpomínám.
Tak to mas dobre ja ani nevim co je to sex
Já o to přišel v 16 s 15letou holkou. Ona přede mnou měla u dva :D a jsme spolu doteď, mně je 23.